dysfunksjonell.no
5Feb/090

L’Occitane Cherry Blossom

L'Occitane Cherry BlossomDet var det der med å være lett påvirkelig da. Til bursdagen min ifjor fikk jeg en tube L'Occitane Shea Butter Hand Cream av Licota, en håndkrem som klassifiserer som magisk i mine øyne. Den er ikke klissete, ikke fet, og den lukter aldeles himmelsk. Så igår leste jeg bloggen til cherryblossomdots som vanlig, og fikk med meg at hun linket til en webshop ved navn FeelUnique. Jeg forsøkte å stritte imot, men klarte selvsagt ikke kontrollere meg selv, og dermed ble det til at jeg sjekket vareutvalget deres med stor iver. Det beste med hele siden er nok at de faktisk reklamerer med "FREE WORLDWIDE DELIVERY", og det nest beste er uten tvil prisene deres! Her kan du faktisk få kjøpt en boks Bare Escentuals i.d. bareMinerals SPF15 Foundation, som omtalt så mange ganger tidligere, for bare ca. 204,- kroner i følge dagens kurs - og det er jo nesten gi-bort-priser i forhold til normale butikker. Når de i tillegg sender varene sine gratis, så passer du selvsagt på å holde deg under tollgrensen for hver bestilling, for det er jo ingenting i veien for å legge inn fler bestillinger.

Shop-o-holiker som jeg er, bestemte jeg meg for å legge inn en liten bestilling for å teste leveringstid og denslags. Jeg bestemte meg for et gavesett fra L'Occitane ved navn Cherry Blossom, som ifølge L'Occitanes egne sider er produktlinje med endel produkter i begrenset opplag. Dette settet inneholder en Cherry Blossom Bath & Shower Gel, en Cherry Blossom Shimmering Lotion - begge på 75ml, to Cherry Blossom Caressing Bath Pebble à 28g, og en Cherry Blossom Hand Cream på 30ml. To av disse produktene kommer nok til å fungere som gaver, men til en sånn pris kan man jo lett la det drysse en og annen gave på dem man er glad i. Hele herligheten kostet meg 153,- kroner, og jeg håper den ikke bruker så altfor lang tid på å finne frem til meg. Allerede idag var bestillingstatus oppdatert til "sendt" - effektivt!

Vær oppmerksom på at størrelsesforholdet mellom flaskene og tuben ikke er korrekt!

Foto: © L'Occitane

Posted by Shamini on February 5, 2009 – 4:18 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ble litt fristet av det du hadde kjøpt jeg…Smile

 2. Jeg lover å komme med en oppdatering når det ankommer! Ikke rart du ble fristet, det er jo nicket ditt dette. Smile Om du ikke har prøvd L’Occitane, så anbefaler jeg iallfall Shea Butter-kremen, for den er kjempedeilig.

 3. Nei,har aldri prøvd det merket før. Kanskje jeg skal prøve den du anbefalerSmile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Eyeliner anbefaling

 4. Det settet så herlig ut!

 5. cherryblossom:
  Jeg regner ikke med at denne serien er noe dårligere enn Shea Butter altså, men den kan jeg trygt anbefale, siden jeg har den selv – og den er absolutt verdt å prøve.

  Marte:
  Koselig å se et “nytt fjes” her inne. Ja, settet ble for meg uimotståelig, så nå håper jeg bare ikke posten tar seg altfor god tid. Smile

 6. Iiiiiiiiiiiiik!

  Jeg kommer til å blakke meg helt nå. En ting er neglelakkene som neglelakkmani har fått meg til å handle, men sminke og hudpleie er jo så mye dyrere!

  *sitter på hendene*

 7. haha, godt å se at jeg ikke er alene om å slite med det problemet der! Ironisk at horoskopet i Cosmopolitan nr. 3 sier at jeg burde kontrollere selvbeherskelsen, og ikke shoppe midt i måneden? Enda godt jeg ikke er astrologi-fanatiker. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.