dysfunksjonell.no
4Feb/090

Nå står ikke verden..

..til påske? Vel, det håper jeg da at den gjør, for jeg har store planer om å se mamma og pappa igjen rundt den tiden der. Idag kom det nemlig intet mindre enn to A4-konvolutter i posten, med mitt navn påtrykt dem begge. Den ene var åpen, så jeg var igrunn litt spent på om den hadde noe innhold - og skulle du sett.. den inneholdt de fire Nemi-bladene jeg har etterlyst siden 3. desember! Ikke nok med det, men den konvolutten som fortsatt var intakt inneholdt faktisk første nummer av Nemi for 2009 også, kanskje i håp om at jeg skulle få lyst til å abonnere i et år til? Nei, jeg kan dessverre ikke si at lysten meldte seg, men nå har jeg iallfall hele fem Nemi-blader å kose meg med - og jeg satte veldig stor pris på å endelig få komplettert abonnementet jeg forskuddsbetalte i slutten av 2007. Jeg fikk nemlig aldri bladene som skulle blitt sendt fra Oslo den 3. januar heller, med mindre det var de som kom frem idag - og ble nødt til å sende mail og mase igjen. Misforstå meg rett, nå klager jeg overhodet ikke på kundebehandleren, men jeg syns det er ganske skremmende at det skal ta hele to måneder å få tilsendt fire blader til Trondheim fra Oslo. Kanskje en eller annen postansatt så sitt snitt til å lese Nemi, siden konvolutten likevel var åpen? Hva vet jeg. Jeg er iallfall fornøyd med at saken omsider er ute av verden. Smile

Posted by Shamini on February 4, 2009 – 8:48 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Da snakker vi om å vente lenge!
  Bra det ordnet seg tilslutt da.

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Billig makeup børster fra I.D

 2. Lenge er jo nesten bare forbokstaven, og det er veldig frustrerende når kundebehandler sier at bladene er sendt – ikke én, men hele tre ganger – og det fortsatt ikke kommer noe? Er det Posten Norge som er så fantastisk udugelige, eller er det et annet ledd i systemet som svikter?

 3. Er ikke overasket ..
  Jeg har sendt 3 mail til abonemangavd å avbestillt mitt abonnement på nemi, sendt 3 faxer,den siste ganske skarp.
  Fortsatt presterer de å sende meg regninger på blader som ble avbestillt i november 0_o

  Jeg digger nemi, men kundebehandlerne i forlaget suger..
  Nå er jeg spent på om jeg får flere regninger Smile

 4. Utrolig at bladene kom frem etter så lang tid! Men nå kan du virkelig kose deg med godt lese stoff og en stor kopp te/kaffe i helgen Smile

  Lurer på om du har glemt å “Pay It Forward”?

  CamKarMirs siste bloginnlegg: Min blogg på Bloggurat

 5. mIRCimus:
  Sånn skal det definitivt ikke være. Selv måtte jeg politianmelde et selskap som trakasserte meg med ei regning som jeg overhodet ikke skulle betale, for et internettabonnement jeg aldri har hatt, før de gav seg – siden har jeg boikottet dem. Og det kommer jeg til å fortsette med!

  CamKarMir:
  Ja, det er helt sikkert. Nemi er genial. Smile Jeg har ikke glemt “Pay It Forward”, ikke vær redd, jeg bare avventer værsituasjonen litt sånn at jeg kan komme meg en tur til byen for å finne passende gaver. Det er ikke det at vi har dårlig vær, men det er så forskrekkelig kaldt ute. Innlegget er dog skrevet, så det kommer! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.