dysfunksjonell.no
3Feb/090

Everyday Minerals

Igår kom min andre runde med gratisprøver fra Everyday Minerals, og jeg er minst like fornøyd som sist. Pakken ble bestilt den 20. januar, og denne gangen tok det ikke mer enn 13 dager fra jeg la inn bestillingen, til jeg hadde den vesle boblekonvolutten i hus. Sammen med bestillingen min benyttet jeg meg også av en slik rabattkupong, i anledning Golden Globe, og fikk øyenskyggene "After Party" og "Matinee" med som bonus - to lyse og fine øyenskygger, den ene i eggeskall og den andre i helt lys lavendel. Jeg må si at jeg er mektig imponert over øyenskyggene deres, for de har mye pigment selv om de likevel er som duse farger å regne. Det skal overhodet ikke mye til, og man klarer seg lenge med en krukke i størrelsen "sample" på 5ml, eller "mini" på 10ml, til henholdsvis 15,- og 43,- kroner i følge dagens kurs. Velg og vrak. Herlig!

Nå skal jeg ikke skryte på meg å ha så veldig mye kunnskap når det kommer til foundation og alle merkene som er å få tak i der ute, men personlig syns jeg at Everyday Minerals Foundation ligger helt øverst der oppe på lista sammen med Bare Escentuals i.d. bareMinerals Foundation. Det eneste som trekker den ned på en god andreplass, er at den ikke føles like silkemyk på huden som i.d. bareMinerals gjør. Everyday Minerals Foundation fås i størrelsene ”sample”, ”mini” og ”big”, hvorav sistnevnte tilsvarer en full krukke på 25ml. Denne koster $12, som tilsvarer ca. 86,- kroner i følge dagens kurs. Dessverre er det vanskelig for meg å fortelle hvor mye dette er sammenlignet med i.d. bareMinerals krukker på 5 og 9 gram, men jeg syns uansett ikke prisen er spesielt avskrekkende, og kommer nok helt sikkert til å skaffe meg en stor krukke med tiden.

Jeg syns kanskje det er litt vanskelig å velge farge over nettet, for det er ikke alltid like lett å gjengi korrekte farger på et bilde, men dette veier Everyday Minerals opp for ved å gi kundene sine muligheten til å teste ut de ulike fargene foundation ved å bestille disse gratisprøvene. Som tidligere sagt, du velger deg ut tre ulike farger foundation, en concealer og en blush - alt du betaler er frakten, som kommer på omtrent en 50-lapp. Dersom du skal handle andre produkter i tillegg, så hold utkikk etter eventuelle rabatter og spesialtilbud, disse finner du her.

Konklusjon:
RatingSelv om frakttiden deres varierer noe fra gang til gang, ser jeg overhodet ingen grunn til å grine på nesen av Everyday Minerals. Frakten er generelt lav, og produktene er pakket på en slik måte at de kommer rett i postkassen din, med mindre du har handlet over tollgrensa og staten ser sitt snitt til å tyne deg for moms i tillegg. De har billige og bra produkter, og du kan selv velge blant ulike størrelser - på den måten kan du handle det som passer best både for deg, og lommeboka. Selv elsker jeg at de gir potensielle kunder sjansen til å teste produktene i såkalte "sample"-krukker, og ikke minst at man kan gjøre dette fler ganger! Dessuten er kostene deres er utrolig gode, min personlige favoritt så langt! Foundation deres er ikke bare billig, men plasserer seg langt oppe på lista over bra foundation - og øyenskyggene blir man bare forelsket i.

Det eneste minuset jeg vil gi Everyday Minerals, er at de opererer med milliliter istedet for gram når det kommer til størrelsen på emballasjen, og det gjør det vanskelig å sammenligne med andre merker. Dessuten skal man være oppmerksom på at de små krukkene kan lekke når man først har åpnet dem, og jeg anbefaler å oppbevare dem liggende, eller i en pose for sikkerhets skyld.

Lyst til å prøve mineralsminke?
Everyday Minerals har gode og billige produkter for enhver.

Posted by Shamini on February 3, 2009 – 10:07 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Egentlig burde jeg nå ha skrevet en kommentar som er direkte fra Visa kortet mitt, og det ville vært noe slik som; SLUTT, jeg får vondt! Men ettersom jeg liker både det du skriver og ikke minst produktene du indirekte får meg til å prøve skal jeg pakke Visa kortet godt inn så ingen hører smertehylene!

  Ny pakke fra EDM er iallefall på vei hjem til meg, igjenSmile

  *Love you*

  Bodils siste bloginnlegg: Bedre kollektiv tilbud, ja takk!

 2. De er ganske så bra de der! Jeg snublet over dem for et års tid siden da jeg var lei av foundatioen jeg bruker. Jeg er fortsatt forelsket i concealeren deres, men for meg la denne seg litt i rynkene mine og den ble for blank i panna i løpet av dagen. (Jeg er inmari kresen. Er make-up-artist av utdanning og tidligere yrke. Plukket opp sære, perfeksjonistiske vaner…)

  Men så ga jeg hele kostebinderiet til en venninne som er overbevist om at hun har sett lyset Smile Hun elsker dem!

  Og jeg? Jeg har fraskrevet meg hele mineralsminke som for grisete for meg. Vekk meg når den kommer i fast pudderform så kan vi snakkes igjen. Til og med concealeren har havnet innerst i skapet. Og så reforelsket jeg meg i den foundationen som jeg var gått lei av så alt i alt vil jeg kalle dette en suksesshistorie der alle ble glade!

  (Og min favoritt? Stila illuminating powder foundation i 30 og 40 watt.)

 3. Bodil:
  Jeg vet ikke om jeg egentlig gidder å si unnskyld, for du er ikke veldig mye snillere mot mitt VISA-kort. Det har krøpet godt ned i A-planen, i påvente av neste påfylling. Må si du er kjapp på labben som har ny EDM-pakke på vei allerede, men jeg er kjempeglad for at du ble fornøyd. Hadde jo vært uhorvelig kjipt om du ble misfornøyd med noe jeg anbefalte deg! Wink Love you too!

  Delirium:
  Makeup-artist? Så utrolig spennende! Hadde det ikke vært for rullestolen og sittestillingen min, så er det en utdanning jeg kunne tenkt meg å prøve på. Boka du anbefalte er forresten på tur nordover, og jeg er kjempespent på den! Grin Har du noen andre ting du vil anbefale? Jeg er lutter øre, og lærer svært gjerne om du vil lære bort litt. Wink

  Når du snakker om at mineralsminke er grisete, så er jeg igrunn enig med deg, men jeg blir så glad når jeg finner sminke som jeg ikke trenger så mye av. EDMs sminke er sånn, trenger bare litt foundation, og så er jeg nesten ei anna jente. Det samme skjer med Bare Escentuals i.d. bareMineral Foundation, men den koster jo skjorta. Stila Illuminating Powder har jeg derimot hverken sett eller hørt om?

 4. Jeg elsker EM! Kjempepluss for at de tilbyr gratisprøver. Er ei god stund siden jeg har hatt opptelling på badet mitt,men jeg eier maaaange øyenskygger fra dem ja!Smile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Billig makeup børster fra I.D

 5. Ja, man står og ligger og bøyer seg i mange rare posisjoner når man er på jobb som sminkør ja. Jeg elsket det, men er for økonomisk usikkert yrke for en dame med min personlighet og krav til stødighet.

  Mitt beste råd er faktisk god hudpleie, ikke bruk unødvendig mye penger på slikt (jeg lover du kommer til å kose deg med boken jeg anbefalte. Jeg har lest nesten hele. Den er tykk…), men finn noe som funker.

  Med sminke er det noen gode hovedregler som hvordan sminke øyenformen din, hvordan legge solpudder/rouge til ansiktsformen og noe fargelære. Det er gode basiskunnskaper å ha, som jeg regner med at dekkes i den Bobbi Brown boken jeg mener du har kjøpt (som jeg ikke eier og derfor ikke vet noe om, men har hørt bra ting). Bortsett fra det har jeg noen spesifikke råd:

  – Foundation skal testes i panne, på kinn og på hake/kjeve. Alle råd om å bare teste den på kjeven faller på sin egen urimelighet – er jo ikke der du har den! Smile
  – Bruk farger som harmonerer på øyne/kinn eller kinn/lepper. Ikke bryt opp med harmoni i fargene på lepper og øyne og så ha noe som kræsjer i kinnene (da må du ha noe som harmonerer der også). Å lage disharmoni i ansiktet ødelegger masse (og kan somoftest fikses med å skifte leppestift om man oppdager at man har knotet det til).
  – Kast mascaraen hver 6. måned. Dette pga bakterier. Har du brukt den med øyebetennelse; kast den umiddelbart.
  – Koster vaskes med babysåpe, skylles godt (lytt gjerne på kosten for å høre om såpen er skylt ut), legges flatt til tørk (ellers renner vann inn og løser opp limet og ødelegger koster som ellers vil vare livet ut). Oppbevar kostene et sted de ikke blir støvete.
  – Ikke stol på folks tips i “ymse blogger”. DER har jeg lest mye rart (bla at solpudder skal på UNDER kinnbenet. *grøss*). Ser du etter tips se hos folk/sider som du virkelig skjønner at vet hva de snakker om.
  – Napp brynene dine i en fasong som kler deg. Ikke overnapp.

  Ellers? Lek! Ha det gøy! Eksperimenter med farger og dusing av skygger og opptegning av lepper, kajallinjer og farger og mengder og alt mulig! Kose seg Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.