dysfunksjonell.no
31Jan/090

Red Label fra Carlings

I sommer rusla jeg rundt og sikla bigtime på en skinnjakke, ekte sådan, de hadde fått inn på Carlings. Den var svart, hadde hette, og hadde generelt fin fasong. Jeg var som en leopard på jakt, sirkla den inn og studerte den nøye på trygg avstand. Etterhvert fikk jeg tafset litt på den også, og det var med tungt hjerte jeg hang den pent tilbake - etter å ha sett prislappen på 1299,- kroner. Greit nok, jeg betaler heller litt ekstra for en skikkelig pen skinnjakke, men tretten hundre kroner? Nei, det ble for stivt for meg.

På Solsiden er det en Carlings-butikk, som lenge har hatt opphørssalg. Jeg er usikker på om de skal legge ned, eller hva som pågår, men alt er i alle fall satt ned i pris. Alle som har kjennskap til Carlings vet at dette ikke er noen billig butikk, men jeg syns de var utrolig mye kult - selv om jeg ikke handler i den prisklassen, med mindre det er salg. Uansett, når førpris er skyhøy er fortsatt salgspris høy, så jeg har liksom bare passert butikken istedet for å gå inn og kikke. Nå er det ingen hemmelighet at jeg har magnet på skinnjakker, uansett butikk, jeg må bort og kikke - og idag la jeg merke til at det hang også skinnjakker på stativet utenfor inngangen. Klart jeg måtte bort og sjekke, og hva fant jeg? Joda, den überlekre jakka jeg sikla på i sommer - til halv pris! OK, jeg innrømmer at prisen fortsatt var litt i stiveste laget, men jeg bestemte meg for å adoptere den ene likevel.

Nå må jeg dog slutte å bruke penger, og heller øke reserven min litt. Har planer om å kjøpe meg en Mac Pro, både til skole og privat bruk, og så må jeg ha skolepenger i bakhånd om jeg kommer inn på NKF til høsten. For jeg har nemlig bestemt meg, jeg skal bli designer av et eller annet slag, koste hva det koste vil. Nå er det på tide at jeg realiserer et par drømmer, jeg er jo ingen ungfole lenger! Wink

Posted by Shamini on January 31, 2009 – 1:14 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.