dysfunksjonell.no
31Jan/090

NOTD: Fairy Dust Pink

Sally Hansen Magical Nail Makeup: Fairy Dust PinkIngenting går etter planen med meg, og derfor ble det ikke NOTD fra Nfu.Oh, men fra Sally Hansen istedet. Lakken heter Sally Hansen Magical Nail Makeup: Fairy Dust Pink, og er en holografisk lakk. Her brukte jeg ikke underlakk, og det angrer jeg på i ettertid. Ikke bare fordi lakken liksom trakk inn i neglen og ble matt som om jeg skulle fargelagt neglen med tusj, men også fordi den allerede en time senere viste slitasje på tippen.

Sally Hansen Magical Nail Makeup: Fairy Dust Pink var likevel kjempelett å legge, og jeg likte fargen skikkelig godt. Bildet er tatt under lampelys med blitz, og er ikke på langt nær så skinnende under normale omstendigheter. Den er søt, passe anonym, og falt i smak hos meg. Jeg har brukt to lag med lakk, og avsluttet med et lag med Poshé Top Coat. Denne kommer til å havne på neglene mine igjen, med da skal jeg passe på å starte med underlakk.

Kjøpt på Ebay for $4, som tilsvarer ca. 28,- kroner med dagens kurs.

Posted by Shamini on January 31, 2009 – 7:18 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Fin! Det er ikke alle hololakker som går sammen med underlakk, det skiler seg og blir bare grums. Smile

    neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD Maybelline Mirror Image

  2. Er det vanlig kanskje, at hololakk blir sånn matt og rar når den tørker? Hadde litt problemer med å legge toplakk nemlig, kan hende det hadde sammenheng med at det var holografisk. Smile

  3. Ja, jeg kjører uten topplakk og baselakk med hololakker. Og de tørker litt matt i finishen.

    neglelakkmanis siste bloginnlegg: H&M Skittles

  4. Aha, men da skal jeg prøve det neste gang, bare ikke dille med under- og overlakk. Takk for tipset! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.