dysfunksjonell.no
29Jan/090

Nfu.Oh: Flytende magi!

Idag kom omsider den mye etterlengtede pakken, og jeg kunne lettet konstatere at pakken ikke var skadet på noe vis. Iallfall ikke utenpå. Jeg tror kanskje grunnen til at den ikke fant veien var at adressen min var skrevet på med sprittusj på blank pakketeip, og nettopp av den grunn ikke var veldig leselig lenger. Må huske på å tipse selger om at det kanskje ikke er så smart. På en annen side var både navn og adresse påtrykt tollklareringsskjemaet, men jeg vet ikke når og hvor det ble festet til pakka. All logikk skulle jo tilsi at den ble gjort da pakken ble sendt, men hvem vet? Når jeg åpnet pakka ble jeg litt mer skuffet, for det viste seg nemlig at de må ha fått sånn passe hard medfart et eller annet sted. Fler av flaskene var nemlig knuste, heldigvis ikke alvorlig, men nok til at deler av pyntestrukturen var knust, i tillegg til at det var gått et stykke av bunnen på den ene. Uansett, alle var hele, så ingen alvorlig skade skjedd. Jeg er kjempefornøyd!

Uansett, jeg kan herved bekrefte at Nfu.Oh er ren magi på flaske, mer eksakt 17 ml magi med et ubeskrivelig fargespill. Neglelakkmani hadde selvsagt helt rett i sin uttalelse om at flaskene i seg selv er flotte, toppene er små korsetter med pupper og det hele. Nydelig! Dessverre er det omtrent umulig å ta gode bilder av disse lakkene, for bildene yter overhodet ikke lakkene rettferdighet. Jeg legger likevel ut bilder av de totalt 16 lakkene + Aqua Basen, det gir iallfall en inntrykk av hvor fine de er.

Nfu.OhF.v.: #61, #62, #63, #64, #65, #66

Nfu.OhF.v.: #37, #45, #49, #51, #52, #60

Nfu.OhF.v.: #68, #69, #132, #113, Aqua Base

Det øverste bildet viser den "holografiske" kolleksjonen til Nfu.Oh. Kjempefine, ikke så voldsomt fargesterke, og jeg bare elsker de sølvfargene toppene. Det midterste bildet viser et utvalg med såkalte "flakies", lakker som inneholder flerfargede flak, eller flak i en annen farge enn lakken selv. Disse er helt fantastiske, og det er umulig å vise hvor magiske de egentlig er. Den hvite (#37) inneholder svakt regnbuefargede flak, og vil nok egne seg godt både alene eller som et strøk over en annen farge. Den røde (#45) skulle jeg opprinnelig ikke ha, men da jeg så den lagt i to strøk over et strøk svart, var jeg solgt. Jesus, her snakker vi flytende lava! Den multifargede (#49) ser litt sær ut, men er veldig lik "Lava" fra Make Up Store, og vil sikkert fungere best som et strøk over en annen farge. Den rødlilla (#51) og den grønne (#52) er egentlig to mørke, mørke blå lakker, men med flak i den først oppgitte fargen. To lakker som heller ikke kommer frem på bilder overhodet, men begge er noe av det flotteste jeg har sett! Den siste (#60) er en svart lakk med multifargede flak - minner veldig mye om resultatet du får om du legger svart lakk med et par strøk av "Lava" over. En flott effekt, men her i én flaske. Det tredje og siste bildet viser et lite utvalg med lakker jeg egentlig ikke vil kalle noe som helst. Disse krever igrunn ingen videre forklaring, lilla (metallic), blå (metallic), svart (creme) og rosa (shimmer) - og til slutt en flaske Aqua Base, en base som helst skal brukes sammen med disse lakkene.

En av de nærmeste dagene kommer det iallfall et NOTD-bilde, jeg må bare bestemme meg for hvilken lakk jeg skal prøve først. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å dokumentere det hele med bilder, men ifall mine bilder blir totalt mislykkede velger jeg å linke til Scrangie, som har tatt noen sinnssykt flotte bilder av disse lakkene i bruk. Fornøyd? I sjuende himmel. Grin

Posted by Shamini on January 29, 2009 – 11:50 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Nydelig! Smile Jeg har #61 tom. #69 i bestilling nå, men måtte vente litt siden noen var OOS. Men de kommer! Gleder meg til bilder!

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: MAC Hello Kitty

 2. Gled deg! Du har jo allerede noen, så du vet jo hvor flotte de er – skulle ønske det kom frem på bildene også. Smile

 3. Gleder meg til å se nærmere på de i morgen, ser iallefall nydelige ut selv nå når du påstår att de ikke kommer fram.

  *Klem*

  Bodils siste bloginnlegg: Kampen om nesekysset

 4. ♥ french manicure i akrylform gjort hos negldesigner.

 5. De så jo kjempenydelige ut da!Smile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Maskara tips

 6. Bodil:
  Jeg mistenker at jeg har påvirka deg igjen? Har jeg rett, eller tar jeg feil? Wink

  Tina:
  Smaken er som baken, er det ikke det det heter? Jeg foretrekker naturlige negler (jeg har heldigvis sterke og fine), som tidvis skiller seg litt ut.

  cherryblossom:
  Ja, ikke sant? Jeg er superfornøyd. Grin

 7. Men hvor i alle dager får man tak i disse lakkene? De er så nydelige, og jeg må ha dem, men finner de ikke Frown

  pingvingunns siste bloginnlegg:

 8. Jeg fanget mine på Ebay, og det tror jeg de fleste andre også har gjort. Beklageligvis kom det beskjed om at selger ikke kom til å selge mer til Europa i første omgang, så da kan jeg dessverre ikke hjelpe deg – om du da ikke kjenner noen i det store utland, som kan skaffe og sende dem til deg. Smile

 9. aiai, jeg har søkt etter på eBay, men ingen treff. husker du navnet på selgeren? kan hende jeg har kontakter i usa Wink

  pingvingunns siste bloginnlegg:

 10. Jeg har sendt deg en mail Smile

 11. Nå har mine kommet, og ingen toll! Jocelyn er best! Mine brukte bare 5 dager over dammen. :lykkelig:

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD Maybelline Sure Love

 12. Jocelyn er best, det er ingen tvil om det! Var alle dine hele? Smile Godt å høre at postverket, på begge sider, kan gjøre en god jobb når de bare vil. Gleder meg til å se NOTD-bilder!

 13. Ja, alle var hele og fine. Smile

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: Nfu-Oh eye candy


Leave a comment

No trackbacks yet.