dysfunksjonell.no
27Jan/090

Den forsvunne pakken (del 2)

For akkurat en uke siden skrev jeg om den forsvunne pakken min. Pakken som skulle komme fra USA, men som forsvant et eller annet sted mellom USA og Norge, uten at noen kunne si noe mer om akkurat den saken. Jeg returnerte som sagt skjemaet fra Posten Norge, med beskjed om at jeg ennå ikke hadde mottatt noen pakke - og satte meg ned for å vente. Intet skjedde. Idag tenkte jeg sjekke trackingen, mest av gammel vane, og hva skuet mine store brune?

• Out of Foreign Customs, January 26, 2009, 5:28 pm, NORWAY
• Into Foreign Customs, January 26, 2009, 12:33 pm, NORWAY
• Arrived Abroad, January 26, 2009, 12:33 pm, NORWAY

Pakken min er blitt funnet, og er på vei hjem til meg! Det tok en måned og seks dager, men i dette tilfellet vil jeg bare si: "Bedre sent enn aldri", spesielt med tanke på at dette var en uforsikret pakke. Helt ærlig hadde jeg ikke trodd at det kom til å ende som dette, jeg tror jo ikke på julenissen lenger, men lykkelig slutt ble det altså. Nå har jeg ikke fått hjem pakken helt enda, men det er enormt deilig å kunne følge Nfu.Oh-lakkene mine med sporingsnummeret på Postens egne sider, og å vite at man iallfall vet hvor den er hen nå. Så håper jeg bare at pakken har blitt oppbevart bra, behandlet med kjærlighet, og at ikke lakkene har fått frostskader eller lignende.

Posted by Shamini on January 27, 2009 – 7:23 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Så bra at den dukket opp! Krysser fingrene for at innholdet er i ordenSmile Gleder meg til bilder! HinthintWink

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Shopping<3 <3

 2. Jeg er dessverre ikke like god på NOTD-bilder som veldig mange andre, deriblant Neglelakkmani, men jeg skal da komme med bilder etterhvert. Imens kan du jo se på de som Scrangie har tatt? Nfu.Oh er fantastiske! Og det er igrunn bare forbokstaven. Grin

 3. Åh, så bra! Jeg har lyst på alle Nfu-Oh sine holo-lakker, men er litt usikker på hvor man kan få kjøpt de nå som faobulous-nails ikke får selge til Europa mer. Du må ta bilder! :ivrig:

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD Jessica Bikini Blue/MUS Satu

 4. Jeg kan vel rette det til muligens ikke. Smile Også har prisene gått opp.

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD Jessica Bikini Blue/MUS Satu

 5. Bilder kommer, jeg lover! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.