dysfunksjonell.no
27Jan/090

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

Bobbi Brown Long-Wear Gel EyelinerJeg gjør et lignende forsøk som sist, og meddeler at jeg har noen krukker med Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner for salg. Denne flotte eyelineren har nylig fått prisene: "Elle" 'Genius Award', "In Style" 'Best Beauty Buy', og "Allure" 'Reader's Choice Award', alle i 2008 - og jeg har nå noen få liggende, om du er interessert i å skaffe deg et eksemplar. Disse er selvsagt helt nye, og uåpnede!

Om påføring sier produsenten:
Dypp kosten lett ned i eyelineren, sånn at det er eyeliner på begge sider. Tørk deretter av det overflødige før du påfører den. Vær rask, da eyelineren ikke overføres når den har tørket. For å fjerne eyelineren, bruk sminkefjerner. Bobbi Brown Cosmetics anbefaler selvsagt at du bruker deres egen "Ultra Fine Eyeliner Brush" ved påføring.

Jeg har ikke mer enn et par stykker av hver farge, så her er det først-til-mølla som gjelder. Du kan velge mellom: Black Ink (svart), Black Mauve Shimmer Ink (dyp sjokolade/lilla med shimmer), Black Plum Ink (svart-fiolett) og Cobalt Ink (mørk blå), og hvordan de ser ut kan du se på Bobbi Brown Cosmetics egne sider.

199,-

Er du interessert?
Legg igjen en kommentar, eller send meg en e-post. Smile

Foto: © Bobbi Brown Cosmetics

Posted by Shamini on January 27, 2009 – 12:59 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg kunne kanskje tenke meg disse, men det tror jeg kommer litt an på hva du skal ha for de. Smile Og hvorfor selger du de, egentlig?

    MoniCAs siste bloginnlegg: BLINGBLINGBLIBNMFLIBn hemmis

  2. Jeg selger dem fordi jeg har plukket ut de jeg skal ha selv, og så tenkte jeg igrunn at folk som ikke bor i Oslo også kunne få sjansen til å kjøpe et eksemplar av denne flotte eyelineren. Du vet, det koster endel i frakt å handle fra utlandet, så da kan man like gjerne ta med et par ekstra, og så selge dem videre. Man må dele på godene! Smile

  3. det er min favoritt eyeliner, den eneste som sitter hele dagen faktisk Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.