dysfunksjonell.no
26Jan/090

bareMinerals SPF15 Foundation

Bare Escentuals bareMinerals FoundationIdag tok jeg og Bodil turen ned på Solsiden, fordi jeg hadde funnet ut at Solsiden Spa selger Bare Escentuals i.d. bareMinerals Foundation. Slike spa-senter har jo gjerne kyndige ansatte, og jeg øynet sjansen til å få eksperthjelp for å finne korrekt farge. Det er ikke å stikke under en stol at i.d. Foundation koster penger, den er vel av de dyrere merkene på markedet, så jeg ville jo ikke ende opp med å kjøpe feil farge. 429,- kroner er liksom litt for mye til å kaste ut vindu, eller hva? Dama dro frem den ene etter den andre, kostet og pudret, og etter kort tid fikk jeg vite at jeg burde gå for "Medium Tan". På den måten valgte jeg en foundation som ikke gav meg et sminket look, men en som dekker selv med liten mengde. Jeg vil ikke ha en foundation som gir meg skille, eller som krever at jeg sminker hele ansiktet hver dag. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg kan bruke "Medium Tan" for å se usminket ut, når jeg prøvde Bodils "Medium Beige" og den overhodet ikke gav noe farge, men når jeg nå ser meg selv i speilet ser jeg at jeg har ørlite farge i kinnene. Det var faktisk pent!

Jeg bestemte meg derfor for å kjøpe et sånn "Try Me Kit" som inneholder en liten boks bareMinerals SPF15 Foundation, Mineral Veil, og en "Flawless Face Brush". Dama anbefalte en slik boks når man ikke hadde prøvd dette før, og jeg syns igrunn det var greit å kjøpe en litt mindre boks i et sett til 450,-, istedet for stor boks med kun foundation til 429,-. Mineral Veil skal fungere som en finish, og matte ned de blanke partiene i ansiktet. Finner jeg ut at dette faktisk er tingen, og lærer meg å bruke den på fast basis, så kan jeg heller investere i en større boks. Lærerrikt, og veldig fornøyd med noe som tok ca. to minutter å legge på.

Posted by Shamini on January 26, 2009 – 5:18 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. HihiSmile Du er så søtSmile *kose på*

  Bodils siste bloginnlegg: Jeg fant salget!

 2. Det er så bra når man finner den perfekte fargen som passer til huden sinSmile Syntes det hørtes smart ut med et prøve-kit,i stedet for en stor boks. Spesielt siden det er “litt” dyrt ja..Razz

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Reddende shampo-engel!

 3. Bodil:
  Kjære deg, etter idag.. syns du virkelig jeg er søt? Jeg ville på en måte hellet mer mot “dum”, men det er nå meg. Jeg VET du skjønner hva jeg sikter til.. Wink *smask*

  cherryblossom:
  Ja, jeg tenkte kanskje det var en idé å få det sjekka av noen som vet hvordan det skal se ut, sånn helt proft. Det kosta jo heller ikke noe, og jeg “betalte” jo for meg ved å handle et produkt hos dem. Kjempekjekt, og så fikk jeg akkurat det jeg ville ha. Virka likevel som at den var veeeldig drøy, for hun brukte nesten ingenting på meg – og det ble perfekt. Smile

 4. Jepp, jeg synes du er kjempe søt faktiskWink Å det faktum att du får meg til å smile på den måten du gjorde i går gjør deg ikke noe mindre søt må du da skjønne!

  Det å gjøre ting i riktig rekkefølge er alltid lurtRazz Men det gikk jo bra til slutt så ingen skade skjeddWink

  *Love You*

  Bodils siste bloginnlegg: I turn blue

 5. Man kan definitivt bli kalt veldig mange verre ting enn “kjempesøt”, så det er greit. Det er jo en positiv greie at dumhetene mine får deg til å smile, og når ting kan rettes opp i selv om det egentlig er for sent – fordi det finnes fantastisk snille mennesker der ute – så er jo det også greit, da kan du heller få lov til å le litt av meg. Wink Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.