dysfunksjonell.no
24Jan/090

Never Denim

Dum som jeg er leser jeg andres blogger. Og du som leser denne bloggen vet helt sikkert hvor lett det er å la seg påvirke av de forskjellige tingene folk skriver om. Vel, jeg fikk altså med meg, via All That Glam, at Bik Bok skulle lansere en ny jeans-kolleksjon ved navn "Never Denim" nå i januar. Og jeg som elsker butikker som Bik Bok og Vero Moda, de fører jo klær som passer selv til vesle meg! All That Glam skrev et innlegg hvor hun postet et bilde av et av parene som skulle komme, og jeg bestemte meg for at jeg måtte ta en titt - den var jo knalltøff. Solsiden hadde bare et par modeller, og jeg ble litt skeptisk - disse var jo ikke noe spennende? Dessuten hadde de som vanlig ikke tatt inn noen i 32" i lengden, og jeg måtte isåfall atter en gang kjøpe ei bukse som var passe rundt livet, men altfor lang i beina. Jeg fikk beskjed om å sjekke noen av de andre butikken i byen, og idag tok jeg og Øyvind turen ned til Torget for å sjekke hva de hadde der. Bik Bok på Trondheim Torg hadde ganske mye forskjellig, men jeg falt tilbake på den modellen jeg hadde kikket på igår. Her fikk jeg dog beskjed om at denne buksa ikke kom i noe kortere lengde enn 34", men at de hadde avtale med en skredder som kunne legge opp buksene om jeg ville det for 80,- kroner. Siden alle jeansene mine, med et par unntak bare, er 34" på lengden, gadd jeg ikke bry meg med å få dem lagt opp. Jeg kan eventuelt selv finne en skredder, det er ganske sikkert fler av dem i byen, og høre om det er mulig å få lagt opp alle jeansene mine i passe lengde.

Personlig syns jeg at 699,- kroner er altfor mye å betale for et par jeans, men når jeg finner jeans som passer meg (smale, korte i livet) og som attpåtil er myke i stoffet, klarer jeg ikke å motstå fristelsen. Det kommer ikke frem på bildene som ligger rundt omkring på nett, men disse er slitte, hullete og har hvit blonde montert på baksiden. Jeg passet på å finne et par med relativt små hull, sånn at det ikke ble altfor fremtredende. Tøffe jeans! Dessuten likte jeg at de kom i en jeans-pose, sammen med en liten "pung" sydd sammen av to baklommer. Det er kult når produsentene gjør litt ut av produktene sine, det tror jeg de vinner mye på.

Dessverre klarte jeg ikke finne noe bra bilde av jeansen, og jeg gidder ikke sette himmel og jord i bevegelse for å få tatt noen gode bilder av den heller. Derfor linker jeg istedet til Never Denims offisielle sider, og jeansen min - Never Denim Legsley Holes - finner du her. Jeg har nå sett igjennom plaggene i både White Label (den som alle Bik Bok-butikkene skal føre) og Black Label (den som kun er å finne i utvalgte butikker), og jeg syns selv jeg har kjøpt den kuleste buksa.

Et meget godt valg! Smile

Posted by Shamini on January 24, 2009 – 10:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jakten på den perfekte jeans ja..Ikke enkelt! Jeg har bare sett noen av de nye fra bikbok,men har litt problemer med buksene derfra. De som passer i midja,passer ikke i lengda osvRazz

    cherryblossoms siste bloginnlegg: Øyesminke til inspirasjon

  2. Jo du, det er det problemet jeg har også. De passer i midjen, og er gjerne en generelt smal modell – som er utmerket for meg, men så er de altfor lange. Det er svært få butikker som tar inn bukser i 32″ på lengden, og hvis de gjør, så er det kun i et par eksemplar som selvsagt blir solgt med en gang. Det er da ikke alle som har styltebein?

    Ser jo at du holder til i Trondheim, så du kan jo ta i bruk tjenesten Bik Bok på Torget har med å sende buksene til skredder for å få dem lagt opp? Smile

  3. Ikke noe styltebein her i gården neiGrin Ja,kanskje jeg skal prøve de nye jeansene de har fått inn. Hvem vet,kanskje jeg finner en favorittSmile

    cherryblossoms siste bloginnlegg: Øyesminke til inspirasjon


Leave a comment

No trackbacks yet.