dysfunksjonell.no
23Jan/090

Everyday Minerals

Everyday Minerals Flat Top BrushI november ifjor bestilte jeg meg en sånn gratis prøvepakke fra Everyday Minerals, fordi jeg var interessert i å finne en passende foundation. Disse prøvepakkene begrenser seg til en per bestilling, men du står fritt til å legge inn fler bestillinger om du måtte ønske det. Everyday Minerals har lansert noen nye nyanser siden jeg bestilte pakken min, deriblant i oliven, og jeg hadde lyst til å teste disse ut. Jeg har mer enn en gang bemerket at jeg nærmest er grønn i huden i vinterhalvåret pga. mangelen på sol, kanskje det er noe i det? Derfor bestemte jeg meg for å gå til anskaffelse av en prøvepakke til, og valgte ut produktene på øverste linje i bildet under. Nederste linje er øyenskygger, alle til den nette pris à $2.50 per krukke. Noen rynker sikkert brynene og tenker at dette unektelig må bli veldig mye makeup, og at selv makeup har holdbarhetsdato i en eller annen form - men disse prøvekrukkene fra Everyday Minerals inneholder ikke mer enn 5 ml, perfekt om du bare vil teste dem ut, eller sminker deg en gang iblant som meg! Vil du handle feks. øyenskygger i tillegg til prøvepakken, får du også disse i krukker à 5 ml - såkalt "sample", og på denne måten kan du kjøpe fler ulike uten å ende opp med sinnssyke mengder makeup som må brukes innen rimelig tid - og ikke minst til overkommelig pris. Blir du ikke helt fortrolig med fargenyansen likevel? Bruk nyansene til å blande din egen farge.

I tillegg til prøvepakken og øyenskyggene bestemte jeg meg for å gå til anskaffelse av en såkalt "Flat Top Brush", som har fått veldig mye skryt av kunder jevnt over - en kost til generell bruk i ansiktet. Og jeg sier det igjen, "Eye Kabuki Brush" som jeg kjøpte forrige gang er mildt sagt magisk! Bedre kost enn dette skal man lete lenge etter, spør du meg. Siden jeg absolutt hater leppestift er ikke dette noe jeg går til anskaffelse av frivillig - ei heller lip gloss, da jeg har funnet svært få som ikke er klissete og ekle på leppene - men da jeg fant "Spring Berries" og "Coffeshop" på Everyday Minerals klarte jeg ikke å la være. Krysser fingrene for at de er like fine som de ser ut til, og at de overhodet ikke er ekle å ha på seg. Kanskje jeg omsider kan avslutte en "look" med diskret fargede lepper i stil med resten?

Everyday Minerals

Fra venstre: 1. Intensive Concealer Medium, 2. Olive: Olive Medium Foundation, 3. Olive: Light Almond Foundation, 4. Beige: Medium Beige Natural Foundation, 5. Swimming Pool Blush, 6. Floating Feathers Shimmer Eyeshadow, 7. Silver Spoon Shimmer Eyeshadow, 8. Ruby Sand Shimmer Eyeshadow, 9. Mystic Night Shimmer Eyeshadow, 10. Starry Eyes Shimmer Eyeshadow.

Sist brukte pakken fra Everyday Minerals 21 dager, altså tre uker. Denne ble bestilt 20. januar, og jeg håper virkelig den kommer fortere fram enn den første. På en annen side er frakten billig, så da kan jeg igrunn godt vente litt ekstra for å få pakken mellom henda. Smile

Foto: © Everyday Minerals

Posted by Shamini on January 23, 2009 – 2:23 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg er storfornøyd med Everyday Minerals Grin

  2. Elsker everyday mineralsSmile Dumt med den lange vente tida,men den som venter på no godt venter ikke foreves. Er det ikke det de sierRazz Jeg venter på pakke derfra nå faktiskSmile

  3. Kine:
    Jeg har ikke fått prøvd så mye av det de har enda, så jeg er litt usikker enda – men jeg er absolutt ikke misfornøyd. Når jeg bare fikk foundationen på på rett måte, så ble det jo riktig bra. Bare synd jeg prøvde Bare Escentuals bareMinerals i.d. Foundation først, for det er ikke noe som kan måle seg med den. Smile

    cherryblossom:
    Så spennende! Joda, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves – men når man er som meg, født totalt blottet for tålmodighet, så er det søren meg en bragd å holde ut ventingen i tre hele uker. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.