dysfunksjonell.no
22Jan/090

Bobbi Brown Makeup Manual

Snart venter jeg ikke fler pakker i posten, og jeg lurer på hva jeg skal ta meg til når jeg ikke kan glede meg til kommende post lenger. Heldigvis går jeg ikke den kjedelige pakkefri hverdagen i møte helt enda, og dagen idag ble intet unntak. Bare for å understreke det, så har Øyvind del eie i noen av pakkene mine - han vet jo om at jeg shopper litt her og litt der, og at det resulterer i pakkelapper fra stort sett hele verden. Spennende! Uansett, nå skal jeg ikke shoppe mer på en stund, med mindre det dukker opp noe veldig spesielt, eller det faktisk er noe jeg trenger. Kanskje jeg heller kan hjelpe Bodil og Licota med å finne kule ting, og gode deals? Wink

Bobbi Brown Makeup ManualIdag dumpet forøvrig boken "Bobbi Brown Makeup Manual: For Everyone from Beginner to Pro" ned i postkassen min, sammen med en ny forsyning kaffe fra Nespresso. Boken var det Licota som tipset meg om, og selv om anmeldelsene er noe blandet, virker dette som en bok for sånne som meg - som ikke er riktig helt sikker på hverken det ene eller det andre når det kommer til makeup. Jeg har ikke hatt tid til å bla noe særlig i den enda, men det kommer et aldri så lite innlegg om hva jeg syntes om denne boken etterhvert. Jeg håper den har noen generelle tips og triks på lager, for det hadde vært gøy å bli bedre på dette med makeup - spesielt når jeg har fått klort til meg så mye nytt og spennende. Nå har jeg koster, mineralsminke og bok, så nå gjenstår det bare å kombinere disse, og se hva resultatet blir.

Posted by Shamini on January 22, 2009 – 10:22 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Denne er jeg spent på!

  2. Hverdagen ER mye mer lettere å komme seg gjennom når man venter fine ting i posten! Grin

  3. Tina:
    Ja, jeg syns igrunn det – det eneste som er dumt er at “bivirkningen” blir slunken konto og lass på lass med innlegg om sminke og lignende. Du ser nå. Wink

  4. Hvor kjøpte du boka? Ønsker meg denne selv!Smile

  5. cherryblossom:
    Om du klikker på tittelen i teksten min, så kommer du til Amazon hvor jeg kjøpte boka. Jeg vet derimot at både Norli og Haugenbok har den, så du kan helt sikkert få tak i den innenlands om du heller vil det. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.