dysfunksjonell.no
20Jan/090

Den forsvunne pakken

GullstjerneTro det eller ei, men nå har jeg faktisk tenkt å gi Posten Norge en aldri så liten gullstjerne. Hvorfor? Jeg har jo snakket om denne pakken som jeg har ventet på fra USA, med en pen samling Nfu.Oh-neglelakk, hvor trackingen sa at denne passerte USAs grenser den 20. desember. Siden har ingen sett den. Vel, det er fortsatt ingen som har sett pakken min. På oppfordring fra selger kontaktet jeg Posten Norge med trackingnummeret klart, for å spørre om de kunne sette igang en etterlysning av noe slag - men der kom jeg ingen vei. Beskjeden var at pakken aldri hadde passert Norges grenser, og at de derfor ikke kunne hjelpe meg. Jeg sendte beskjeden jeg hadde fått videre til selger i USA, som hadde kontaktet USPS for å forsøke å finne ut hvor pakken har tatt veien. Hun fikk beskjed om at de måtte ha 17 dager, forstå det den som kan, men at de skulle ta kontakt så fort de visste mer om saken. Idag fikk jeg brev fra Posten Norge, og trodde først at det var beskjed om ankommet gods til fortolling, men da jeg åpnet konvolutten oppdaget jeg fort at det faktisk handlet om den forsvunne pakken! De ville vite om jeg hadde mottatt den, eller om den fortsatt var savnet, så jeg underskrev skjema med beskjed om at jeg fortsatt venter på den - og sendte det i retur sporenstreks.

Er det håp for at pakken finner veien hjem til meg likevel?

Posted by Shamini on January 20, 2009 – 9:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.