dysfunksjonell.no
19Jan/090

Everyday Minerals Foundation

Da har jeg omsider fått testet ut foundation-prøvene jeg fikk fra Everyday Minerals for en tid tilbake. Ingen kan vel påstå at jeg forhaster meg? Siden jeg til nå ikke har vært typen som setter meg ned for å sminke meg, uten å ha noen som helst grunn til å dolle meg opp, testet jeg bare disse foundationene på underarmen da de ankom. Jeg ble mest skuffet, fordi ingen av dem så ut til å passe hudfargen min særlig bra. Enten var den altfor rosa, eller så hadde den bare feil fargetone. Igår, da jeg skulle ut med Øyvind, bestemte jeg meg for å gi den en sjanse til. Dette var hovedsaklig fordi jeg ble fascinert av Bodils Bare Escentuals bareMinerals i.d. Foundation. Så fort kan man altså bli hekta! Dermed tok jeg fram den vesle Kabuki-kosten min, "Buttered Tan" fra Everyday Minerals, og kostet i vei. Først ble jeg bare rødere der jeg var rød fra før, og så.. som ved et trylleslag.. var rødheten vekk, og huden bar overhodet ikke preg av å være sminket. I det hele tatt! Muligens har jeg litt annen farge i ansiktet enn på underarmen, eller så klarte jeg bare ikke legge den på bra nok - for i ansiktet ble det virkelig bra, og jeg trengte overhodet ikke å sminke mer enn kinnene, nesa og haka.

Konklusjon:
RatingEveryday Minerals Foundation er lett å legge på, og med den vesle Kabuki-kosten man også kan kjøpe hos EM går påføringen som en drøm. Den smelter fort inn i huden, og etterlater seg ikke noe sminket preg. Jeg syns ikke den er like silkematt i finishen som i.d. var, men det merkes ikke at man har den på, og den dekker kjempebra! "Buttered Tan", som jeg brukte, var av utgaven "Matte" - og holdt ansiktet mitt fint og matt hele kvelden.

Fortsatt skeptisk? Prøv deg på en slik gratis prøvepakke! Smile

Posted by Shamini on January 19, 2009 – 10:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Kanskje neste måned. Shoppestopp nå altså! Razz

  2. Shoppestopp er jo kjedelig, jeg trodde vi var enige om det! Neida, dette var ikke en oppfordring til å bruke mer penger, bare en liten “anmeldelse” av Everyday Minerals Foundation. Det var jo du som anbefalte meg å prøve, og jeg syns igrunn at fler burde teste dem ut. Man har råd til å betale en femtilapp for tre ulike farger foundation, en blush og en concealer – når det eneste man betaler for er frakt! Så enkelt, så genialt. Takk for tipset! Grin *suss*

  3. Jeg skal helt klart teste ut, men først trenger jeg sminkekoffert! Razz

  4. Sminkekoffert er kjekt, og gjett om jeg trenger min nå! Greia er jo bare det at den er full av alt stasjet jeg ikke bruker, i tillegg til alle smykkene mine, så det er igrunn ikke mer plass i den. Jeg tror kanskje jeg må omorganisere litt, og kaste det som er eldst og som ikke blir brukt likevel.. men er jeg så fornuftig? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.