dysfunksjonell.no
19Jan/090

1 år!

18Igår var det nøyaktig et år siden forrige gang det var 18. januar - eller et år og én dag for å være helt eksakt, siden det jo var skuddår i 2008. Tenk, det har gått et år allerede! Et helt år siden vi satt på Dublin sammen med Bodil og Ingmar, og ble overfalt av gale islendinger (in a good way) - et helt år siden Øyvind og jeg ble sammen.

Når kvelden kom tok vi turen tilbake til Old Dublin Steakhouse, som jo er blitt stamstedet vårt, for å spise middag og kose oss. Dessverre viste det seg at Old Dublin var stengt, men at vi kunne ta turen innom Café Dublin istedet - den tilhørende puben som ligger vegg-i-vegg med restauranten. Det som var litt morsomt med det hele, var at vi på den måten havnet i samme lokale, ved samme bord, som for akkurat et år siden. Har sagt det mange ganger før, jeg elsker Old Dublin! Atter en gang ble det carpaccio og Farmer's Potato Skins til forrett, Guinness Black Beef Stew og Blackened Sirloin til hovedrett, og den fantastiske Bailey's Cheese Cake til dessert. Med en tilhørende Kilkenny, og det beste selskapet en kan tenke seg, ble det hele magisk!

På bildet under ser du den nydelige gaven jeg fikk av Øyvind, et armbånd som virkelig ikke kommer til sin rett på bildet. Selve lenka er mange små hjerter som er smidd i hverandre, og pynten består av "charms" i sølv, perlemor, og det jeg tror og mener er krystall. Det er aldeles nydelig, og jeg skulle gjerne brukt døgnet rundt, året rundt - men jeg vil jo ikke at det skal bli ødelagt av hverdagsbruk.

Jeg elsker deg, Øyvind min.

Foto: © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on January 19, 2009 – 3:59 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer så mye Smile Feiring av jubileer er en fin tradisjon å ta vare på!

 2. Gratulerer til dere begge Smile

  Tror nesten jeg må ta en tur på Old DublinWink

  Marias siste bloginnlegg: Proof

 3. Tusen takk! Smile Old Dublin anbefales på det sterkeste, både fordi de har god service, god og annerledes mat, og ikke minst mørkt øl.

 4. Gratulerer med ett år! Smile

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: KOTD Lumene Black Velvet & M64

 5. Gratulerer Smile Kjempefint armbånd!
  Dublin er koslig, og burger’n deres er også god!

  Linns siste bloginnlegg: Helg, helg, helg!

 6. Gratulerer enda en gang til dere begge tAngel Armåndet var jo bare helt utrolig nydelig!

  Er ikke nok med att du har funnet en super duper gutt, han har også god smak på smykker. Snakk om å ha skutt gullfuglen!!

  Meget god kombinasjon det der, med att dere begge er bare helt genialeSmile

  Veldig glad i deg snuppa! *Klemme*

  Bodils siste bloginnlegg: Hvem er i speilet?

 7. Grattis, kjære! Grin

  *tenke gode tanker om heldige jenter* Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: PCfaenskapshelvete


Leave a comment

No trackbacks yet.