dysfunksjonell.no
18Jan/090

Urban Decay

Internett er noe dritt.. om man kan bruke Google, og i tillegg lider av det sterkt fremskredne shoppingsyndromet, som jeg jo tydeligvis gjør. Hver eneste dag kommer jeg over en ny link, til en ny webshop, med nye varer og nye merker - og hver dag finner jeg noe nytt jeg har lyst på. Neida, man kan ikke få, eller kjøpe, alt man har lyst på, men noe kan man da unne seg iblant? I mitt tilfelle kan nok "iblant" være ganske relativt, men det er en stor og ekstremt spennende verden der ute, hva sminke angår! Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan ha unngått å oppdage dette tidligere? Vel, igår kom jeg over merket Urban Decay. Mange andre vil kanskje himle med øynene av meg, siden jeg ikke har hørt om det før, men jeg er altså ikke spesielt bevandret i sminkeverdenen - selv om jeg begynner å få en viss peil på hva man burde prøve, og hva man burde unngå. Som tidligere nevnt er jeg en skikkelig sucker for farger, gjerne sterke sådan, og Urban Decay ser ut til å være fantastiske når det kommer til farger. I'm in love!

Urban Decay

Vær du sikker. Disse tingene her skal bli mine så fort jeg finner en webshop som sender til Norge, og som har OK leveringstid. Det er überkjipt å måtte vente på noe man virkelig, virkelig brenner etter å teste! Har fått meg med at Lookfantastic fører dette merket, men jeg har ikke klart å finne informasjon om hvordan leveringstid er. Om noen har erfaringer, del dem med meg? Smile I verste fall kan jeg selvsagt bruke MyUS-adressen min, men dersom det er mulig å få Urban Decay tilsendt rett hjem i postkassa, så velger jeg gjerne det foran å gå om MyUS og DHL - iallfall om ikke leveringstiden varierer spesielt mye.

1. Urban Decay Deluxe Shadow Box + Travel Sized Eyeshadow Primer Potion, 2. Urban Decay Ammo Shadow Box, 3. Urban Decay Smoke Out Eye Pencil, 4. Urban Decay Transforming Potion, 5. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, 6. Urban Decay Deluxe Eyeshadow: Heat, 7. Urban Decay Deluxe Eyeshadow: Sting, 8. Urban Decay Deluxe Eyeshadow: Zero, 9. Urban Decay Deluxe Eyeshadow: Adore, 10. Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil: Velvet Rope, 11. Urban Decay Big Fatty Mascara Travel Size

Foto: © Urban Decay

Posted by Shamini on January 18, 2009 – 11:06 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg har ikke prøvd Lookfantastic selv, men mange på jobb har bestilt derfra og er kjempefornøyde. Smile Selv har jeg for første gang bestilt fra Strawberrynet (hårstæsj til 130 kr i stedet for 350, win!), og håper det dukker opp fort og fint. ^_^

  Renates siste bloginnlegg: Why you would hate to watch a movie with me

 2. Har bestilt derfra en del ganger, riktignok noen år siden jeg fikk noe tilsendt til Norge, så jeg husker ikke hvor lang leveringstiden er, men siden de holder til i UK burde det ikke være mer enn en ukes tid. Har ellers aldri hatt noen problemer med dem. Smile

 3. Står forresten følgende på websiden deres:

  “Our international orders are normally shipped via Airmail to the destination country and then via your local postal service. Within Europe orders normally arrive within 5-7 days, to the USA between 5-10 days and to the rest of the world anywhere between 7-14 days. As with parcels sent within the UK, some parcels can take slightly longer due to postal delays. Parcels may also be delayed by customs procedures as customs duty may need to be paid before your parcel can be delivered in some non-EU countries.”

  Wink

 4. Renate:
  Jeg skulle så gjerne handla et og annet fra Strawberrynet, men de har jo ikke det jeg skal ha – selv om de har merkene. Du får legge igjen en liten notis når du har fått pakken din, for leveringstid er alltid kjekt å vite noe om. Smile

  Siri:
  Takk for tilbakemelding! At det er problemfritt å handle derfra er absolutt et pluss. Jeg har nå prøvd å handle fra BeautyBay tre ganger, og får ikke noen av VISA-kortene mine til å gå gjennom “av sikkerhetsgrunner” – et problem jeg aldri har opplevd før. Nå er jeg lei, og handler heller et annet sted. Akkurat.. det er øynene man først blir blind på, er det ikke det det heter?

 5. Har alltid fått varene kjapt og effektivt fra lookfantastic. Bestilte mye derfra før strawberrynet dukket opp i min verden (og på den tiden lookfantastic alltid satt lav pris på innholdet på shippinglappen. Desverre luktet tollvesenet lunta og nå setter de på reell pris…)

  Deliriums siste bloginnlegg: Skredder søkes –

 6. Nå spammer jeg deg ned her, men jeg glemte å si at de sender deg replacement hvis pakka ikke dukker opp innen et visst antall dager.
  Jeg opplevde at en del post ble stjålet fra (den åpne) posthylla i gangen da jeg bodde i studenthybel, og det var på samme tidspunkt som en pakke fra lookfantastic aldri kom frem. Jeg mailet dem, de ba meg vente litt til det hadde gått et visst antall dager (husker desverre ikke hvor lenge), og da den fortsatt ikke var kommet sendte de meg en ny pakke. Så ja, jeg kan godt anbefale dem.

 7. Delirium:
  Strawberrynet hadde jeg planer om å handle fra, men de hadde selvsagt ikke korrekt farge på det jeg skulle ha, og da måtte jeg pent slå det hele fra meg. Ellers har jeg liksom ikke vært den store “beauty product”-handleren, selv om det er i ferd med å endre seg drastisk. Wink At Lookfantastic satte ned verdien på pakkene var jo en positiv greie, men akk.. så ikke-lovlig? Skulle ønske det ble gjort noe med tollgrensen snart, 200,- kroner er seriøst altfor lite!

  Siri:
  Du må gjerne spamme meg ned, når du kommer med sånne fine opplysninger som du gjør. Jeg tror jammen jeg skal teste ut Lookfantastic, jeg. Takk for tips og info! Smile

 8. Hej!

  Det finns en svensk web-shop, blush.se, som säljer Urban Decay och fraktar till Norge (frakten kostnar 85 svenska Pesetas).

  Happy hunting Wink

 9. Rigmor:
  Åh! Tusen takk for tipset! Grin You just made my day. Ha en kjempeflott dag videre. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.