dysfunksjonell.no
17Jan/090

Jobbintervju – så vanskelig?

Dagen idag har vært rimelig tung. Jeg våknet med hodepine fra helvete, i visshet om at jeg skulle utføre et jobbintervju tre timer senere. Horribelt! Jeg dytta i meg en halv Paracet, som ikke hjalp, og fikk stabla på meg en mine som tilsa at jeg hadde det helt fint, sånn at jeg fikk intervjuet unnagjort. Jeg håper det gikk bra, at hun ikke syntes jeg var veldig uproff, men jeg vet liksom ikke hva jeg skal snakke om når jeg har fått spurt om det essensielle - og det tar jo ikke veldig lang tid. Det er litt vanskelig å skulle sette igang en samtale med et menneske jeg aldri har møtt før, selv om jeg er generelt snakkesalig. Vi får se hva skjer, helt enkelt. Smile

Ellers har jeg sovet. Men en Ibux innabords. Og nå er heldigvis formen betraktelig bedre enn den var isted. Fikk testa den nye røde iPoden min også, så jeg sovna med musikk fra soundtracket til "One Tree Hill: Friends with Benefits" på øret. Herlig! Tror nok jeg kommer til å bruke den mye, spesielt de nettene jeg ikke får sove, har savna å sovne med musikk på øret. Radioen funka også kjempebra, så nå kan jeg høre på Nattønsket igjen! I tillegg hadde jeg et helt nytt sett med Sennheiser øretelefoner som jeg kjøpte sammen med MacBooken min, og de er så utrolig mye bedre enn de standard-proppene til Apple - eller.. standard-propper generelt egentlig, dessuten sitter de bedre. iPoden er forøvrig kjempefin, jeg elsker fargen - og jeg er fortsatt veldig fornøyd med å ha kjøpt et (RED)™ produkt! Lurer du på hva (RED)™ er, så kan du lese mer om det her. Jeg syns det er flott at store produsenter som Apple, Emporio Armani, Starbucks, Converse osv. slår et slag for å bekjempe AIDS, og jeg setter pris på muligheten til å kunne bidra ved å kjøpe et (RED)™ produkt.

Nå skal jeg kose meg med en Froosh.

Posted by Shamini on January 17, 2009 – 7:07 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.