dysfunksjonell.no
15Jan/090

Handledemonen svikter ikke!

Dagen var dog ikke bare lang og fæl, for jeg og Bodil hadde også en skikkelig kos tur på Torget. Det er alltid kos å shoppe med Bodil, for det jeg ikke finner finner hun, og omvendt - og det er sjeldent vi gå derfra tomhendt. Ei heller idag. Egentlig skulle vel ingen av oss noe spesielt, men siden jeg flytta fra midt- til østbyen har jeg liksom ikke noen unnskyldning til å dra til byen spesielt ofte lenger. Før kunne vi gå ned, men Team Trafikk og disse rampeløse bussene deres gjør det jo til et eneste stort tiltak. Helt siden jul har jeg snakka om dette gavekortet jeg fikk av Øyvind, som gir meg en makeup-leksjon med produkter til en verdi av 495,- kroner hos Make Up Store, og jeg har hele tiden visst hvem jeg ville ha som makeupartist om jeg skulle få kloa i en sånn leksjon. Derfor tenkte jeg at siden jeg allerede var i byen, så kunne jeg jo like gjerne stikke innom og bestille time - og nå gleder jeg meg som en unge til førstkommende tirsdag! Jeg har valgt at jeg vil ha en kveldsmakeup, og noe som er litt mer dramatisk enn det jeg pleier. Gullstjerne til meg, for jeg klarte faktisk å gå både inn og ut av butikken uten å bruke en eneste krone.

Etterpå sulla vi rundt på ARK, hvor vi også pleier å brenne av en hel masse cash - men det var liksom ikke så spennende idag. Vi snudde og vendte på det de hadde av A-plan og Filofax, og jeg endte nesten opp med en rosa A-plan - 50% avslag er topp - men jeg la den pent tilbake etter å ha kost litt på den. Filofax hadde også noen knallfine varianter, men det den ene hadde manglet den andre, og det var liksom ingen som var helt perfekte. Er vi ute av trening? Deretter bestemte vi oss for å ta en tur på Jordbærpikene, det gamle stamstedet vårt. Jeg spiste et rundstykke med ost, og Bodil en pastasalat - ingen av oss var spesielt fornøyde med noen av delene. Blæh!

The Body Shop Blush Brush & Deadly Night Shades Shimmer CubesNår jeg velger å ta turen innom The Body Shop, så er det stort sett fordi jeg vet hva jeg skal ha. Vel, sist gang skulle jeg handle ny dusjsåpe, og jeg syns The Body Shop har de beste. De lukter så fantastisk at jeg egentlig har mest lyst til å stikke et sugerør i flasken, og drikke hele i en eneste stor sup, men jeg tviler liksom litt på at de smaker like godt som de lukter. Favorittene mine har lenge vært "Strawberry" og "Brazil Nut", men da jeg skulle handle nye bestemte jeg meg for å prøve noe jeg ikke hadde prøvd før. Dermed ble det "Wild Cherry" og "Passion Fruit" istedet, to som begge lukter aldeles herlig. I samme slengen tenkte jeg fornye bonuskortet mitt, men da fikk jeg beskjed om at det dessverre var tomt, og derfor tenkte jeg at jeg kunne gjøre det idag. Skaffe nytt bonuskort altså. Sånn gikk det heller ikke, for jeg skulle jo ikke ha noe? Likevel kom jeg ut av butikken med en brun papirpose, og oppi den lå følgende: Peach Bath & Shower Gel, en blush/foundation-kost som kan trekkes inn i hylsen - perfekt for å unngå søl i veska - og den nye Deadly Night Shades (begrenset opplag) av typen "Shimmer Cubes". Nå har jeg totalt tre ulike Shimmer Cubes - 06, 15 og 17 - og jeg kan ikke få skrytt dem langt nok opp i skyene. De er fantastiske! Den første, 06, består av rosa og bronse-toner og jeg har hatt den kanskje tre år nå. I og med at man står ganske fritt til å velge om den skal være sterk eller svak, avhengig av hvor mye man velger å bruke - og hvorvidt man bruker den tørr eller våt - har jeg brukt min ganske mye både til hverdags og til fest, i ulike kombinasjoner. Den er superdrøy! Tror ikke jeg overdriver når jeg sier at du ikke trenger å kjøpe mer enn én sånn boks, for den holder en hel evighet. Den andre, 15, har jeg ikke brukt så veldig mye - mest fordi jeg generelt har gått uten sminke siden i sommer. Den har flotte vår-/sommerfarger, og den skal tas i bruk når vinteren pakker isen sin og drar.

Nå gleder bare Bodil og jeg oss til å sette igang. Her skal det sparkles! Grin

Posted by Shamini on January 15, 2009 – 11:56 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hei! Den tingen jeg hadde kjøpt til deg var utsolgt nå… Så kan vel like så godt fortelle hva det var som skulle ha ligget i konvolutten din: Jeg hadde kjøpt en nøkkelring (hadde jo lest at du samler på det). Den så ut som en sikkerhetsnål i stål (kanskje 4 cm lang) og med passe mye bling på. Den var egentlig ganske tøff, så kjempesynd den ikke kom frem Frown Men jeg har kjøpt noe annet til deg -så pakke sendes i dag Smile

  http://camkarmir.blogspot.com/2009/01/pay-it-forward.html

  CamKarMirs siste bloginnlegg: Slankere 2009

 2. Jeg foretrekker å bruke mine shimmercubes med våt kost, for da kommer fargen bedre frem. SYns det nesten ikke kommer noe farge på kosten når den er “tørr”. Overflaten er litt hard, om du skjønner?

  Gratulerer med brilliant kjøp på Bodyshop – jeg sitter hjemme og anstrenger meg for å ikke bruke mer penger. Smile

 3. CamKarMir:
  Nå ble jeg nesten lei meg, for den nøkkelringen hadde jo vært midt i blinken for meg! Syns det var kjempetrist at det var hull i konvolutten. Ikke bare fordi den var tom, men fordi du tydeligvis hadde lagt noe spesielt i den – og det hadde jeg jo rett i. Takk for at du sendte en ny pakke, skal si fra når den kommer! La oss håpe posten er snillere med denne. *klem*

  Licota:
  Jeg har faktisk aldri prøvd Shimmer Cubes i våt form, og syns ikke det er vanskelig å få farge når den er tørr. Den er hard ja, det er jeg enig i – men det er bare å koste over den noen ekstra ganger. Jeg brukte jo den brune i jula, og syns egentlig den ble litt i overkant farget. Kanskje jeg skulle teste den våt? Smile

  Flink er du, jeg prøver jeg også – men det funker liksom ikke spesielt bra. Dessuten blir jeg så glad av å handle litt, og det er jo en positiv greie. Grin

  Shaminis siste bloginnlegg: Handledemonen svikter ikke!

 4. Handledemonen slo til hos meg også. Sjoppa for over 400 på Bodyshop i dag, men siden jeg har bursdag denne måneden fikk jeg 100kr avslag, pluss den vanlige 10% medlemsbonusen. Jeg kjøpte også sånn shimmercubes i litt foskjellige farger. Kan ikke huske nummeret og tingene ligger pakket inn i flyttebilen akkurat nå så er litt vanskelig å sjekke. Kjøpte også en rød-brun mineral eyeshadow. Tenkte det er på tide å prøve sånn mineral makeup. Den er veldig fin den deadly night shades, skulle hatt en sånn enRazz
  Jeg måtte kjøpe ny toalettmappe også for jeg har ikke plass til all sminken min oppi den gamle. Tjihi! Grin

 5. -den Handledemomen er jammen litt av en skøyer ti hi

  Koseklem
  Moren


Leave a comment

No trackbacks yet.