dysfunksjonell.no
14Jan/090

Bare Escentuals bareMinerals

Bare Escentuals bareMinerals FoundationAt Bodil har dårlig innflytelse på meg, er dessverre ikke å stikke under en stol - at jeg har dårlig innflytelse på henne trenger vi ikke å snakke om. Idag fikk jeg teste hennes Bare Escentuals i.d. bareMinerals SPF15 Foundation i fargen "medium beige". Ikke fordi jeg trodde at jeg kunne bruke samme farge som henne, men jeg ville gjerne teste den - i og med at den faktisk koster endel, i motsetning til andre merker. Jeg er overraska! Positivt sådan. Den var kjempelett å legge på med den vesle Kabuki-kosten jeg kjøpte fra Everyday Minerals, enkel å distribuere jevnt over, og føles overhodet ikke ubehagelig på huden. I skrivende stund har jeg hatt den på meg i ca. 5 timer, og huden føles bare silkemyk. Overraskende nok kunne jeg bruke Bodils "medium beige" i ansiktet nå - "overraskende" fordi jeg har en litt annen fargetone i huden med mine asiatiske aner - men jeg antar at jeg må ha en "medium tan" i bakhånd til sola begynner å skinne igjen.

Bare Escentuals bareMinerals FoundationDet er ingen stor fargeforskjell på disse to, men ifølge Mineral Makeup Reviews passer "medium beige" for lys til medium hud med gylden undertone, mens "medium tan" passer for medium gylden hud med gylden undertone. Førstnevnte er den som er vist øverst her, mens sistnevnte er den nederste - og jeg tror igrunn begge vil passe godt til meg, avhengig av årstiden. Personlig er jeg ikke ute etter noe som gir huden min farge ettersom jeg bare ønsker å dekke rødheter og arr, i tillegg til å tone ned blankheten over nesen, pannen og i kinnene litt. Jeg ønsker ikke å måtte sminke hele ansiktet som eneste måte å unnslippe stygge skiller og fargeforskjell generelt. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke kommer til å gidde å bruke den, om det blir for mye styr. Razz

Mineralmakeupen fra Bare Escentuals ble forresten testvinner hos TV2 Hjelper Deg i september 2008, men fikk kommentarer som at den var vanskelig å bruke. Jeg skjønner ikke helt hva som er så vanskelig med den? Med en god kost gjør jobben seg praktisk talt selv.

Foto: © Bare Escentuals

Posted by Shamini on January 14, 2009 – 6:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Innflytelse er vel bra? Å jeg er helt sikker på att du kommer til å bli forelsket i i.dWink

    Bodils siste bloginnlegg: Påfyll til sminkeskapet: i.d. Bare Escentuals og Davis

  2. Du er dronningen av lettpåvirkelig da, så jeg har igrunn litt å gå på. Jammen bra vi har så god smak, for da gjør det liksom ikke noe at vi påvirker hverandre – selv om det har en tendens til å koste penger. Gleder meg som en unge til i.d. kommer! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.