dysfunksjonell.no
13Jan/090

NOTD: “Mad About You”

Etter å ha lest noen innlegg om holografiske neglelakker hos Neglelakkmani, har jeg naturlig nok gått til anskaffelse av noen. Denne lakken her er den vel nesten Delirium som må ta "skylda" for at jeg kjøpt, da hun innstendig påstod at jeg måtte stikke innom H&M - hvor jeg aldri handler - for å skaffe meg denne. Det var totalt fire ulike farger i denne serien, men jeg tok altså med meg denne lilla ved navn "Mad About You" og en rosa ved navn "Sinful Señorita". Ut fra bildene som var å finne på MUA burde denne lakken vært både holografisk og blå, men det er den altså ikke. Den er lilla. Likevel syns jeg fargen er pen, og lakken var svært lett å legge på neglen, uten å få striper. Jeg la to strøk, selv om jeg kunne klart meg med ett, og brukte Poshé Top Coat som finish.

Mad About You

Å kalle denne holografisk syns jeg igrunn er å ta litt hardt i, for det var ikke før jeg så bildet av neglene mine at jeg så at det faktisk var "regnbuefarget skimmer" i den - og det var hvis jeg virkelig la godviljen til. I alminnelig lys ser det bare ut som om at lakken inneholder bitte-bittesmå hvite partikler, ingenting mer spennende enn det. Tross negative små detaljer må jeg ærlig innrømme at jeg likevel likte den. Den var som sagt lett å legge på, og den trengte egentlig ikke to strøk, hvilket gir den en pluss i min bok. Nå gjenstår det bare å se hvor mange dager den holder seg pen, til tross for at jeg ikke brukte baselakk.

Likte du den? Løp til nærmeste H&M-butikk, du finner den der for 49,90 kroner. Smile

Foto: © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on January 13, 2009 – 11:13 PM

Tagged as: , Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det var rett og slett knallfint! Jeg tror jeg må ha den lakken! Grin

  Veldig bra kvalitet på bildet også!

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: L’Oreal Star Magnet Magnetic Silver

 2. Tusen takk, det betyr mye når det kommer fra deg! Grin

 3. Jeg vil også legge fin neglelakk, men er ikke stødig nok på hånden. Men det har kanskje mye med neglelakk-kosten å gjøre også!

  Veldig lekkert!

 4. Som sagt, jeg tror kanskje jeg var veldig heldig – i tillegg til at denne lakken var god å legge, for jeg sølte overraskende lite. Vanligvis må jeg gjerne finpusse med en q-tip etterpå, men ikke her.

  Tusen takk, vennen! Smile

 5. Den er mindre holo enn den rosa, men pen likevel. Jeg vurderer den for tærne hvis jeg gidder å bøye meg så langt i dag og/eller ta av meg ullsokkene (det er gulvkaldt her…)…

  Delirium~s siste bloginnlegg: Vanskelige vurderinger –

 6. På flaskene ser begge ganske like ut, men jeg er ikke like entusiastisk som Neglelakkmani når det kommer til å lakke, fjerne og lakke igjen. Iallfall ikke når det ble så bra som det faktisk ble. Skal teste den rosa neste gang! Smile Ser uansett for meg at denne lilla her kan egne seg supert når det kommer til å bruke den som “bakgrunn” før Konad.


Leave a comment

No trackbacks yet.