dysfunksjonell.no
11Jan/090

Converse All Star

Jeg liker ikke fargen rosa, og har heller aldri gjort det. Jeg får dog stadig høre at jeg kler fargen, og det hender jeg bruker eksempelvis rosa øyenskygge i kombinasjon med en eller annen mer dramatisk farge, ellers pleier jeg som best jeg kan å styre unna rosa uansett hva det er snakk om. OK, jeg har vel muligens et par vesker i rosa, men de er ikke blant veskene jeg bruker flittigst. Vel, så tok jeg den daglige turen min innom ymse webshopper, og fant et par Converse av typen Chuck Taylor® All Star® Dble Tongue som sjarmerte meg i senk. Jeg har faktisk aldri noensinne eid et par Converse, eller Levi's for den del, men har fler ganger streifet innom tanken på å skaffe meg et par. Converse altså, ikke Levi's. Da jeg vokste opp, og Converse faktisk var super-in, fikk jeg aldri det etterlengtede paret jeg så gjerne ville ha. Idag er jeg egentlig takknemlig for at jeg ikke fikk alle merkeklærne som "alle de andre hadde", for jeg tror på en måte det har gjort at jeg utviklet et sunt forhold til akkurat det der. Jeg var aldri opptatt av merkeklær på ungdomsskolen, og brydde meg heller ikke om at jeg ikke fulgte trenden. Det var ikke klærne mine som fanget folks oppmerksomhet uansett, og jeg var stort sett alltid fornøyd med det jeg hadde uansett.

Chuck Taylor All Star Dble Tongue ConverseHeldigvis er jeg fortsatt ikke opptatt av merker, men mer hvorvidt klær og sko passer på den spinkle kroppen min. Jeg er opptatt av farger, sammensetninger av farger, og om jeg i det hele tatt kler det jeg har valgt å ha på meg. Greit nok, jeg kler meg veldig sjeldent i rosa og rødt, noe jeg kanskje kommer til å forandre litt på fremover. Dessuten har jeg blitt veldig opptatt av hvor kult det faktisk er å ha ting ikke alle andre har? Det er tøft å være annerledes, uten at jeg nødvendigvis tyr til å bli emo for å understreke akkurat det poenget. UANSETT. Det jeg opprinnelig ville frem til var jo disse Converse-skoene jeg fant på nett tidligere idag, og det faktum at de faktisk er rosa. Lyserosa. Eller "Parchment/Peach" som den offisielle betegnelsen er. Paret er angivelig en limited edition, utgitt for én sesong bare, og har dobbel tunge for variasjonsmuligheter. De er rosa. Jeg er likevel solgt? Videre er de tilgjengelig i størrelse 35, og jeg vil veldig, veldig gjerne ha dem i samlingen min over sko som vil overleve meg. Jeg sliter jo som sagt ikke sko, så jeg kunne i teorien ha klart meg med et enkelt par, men det er jo så kjedelig! Og rosa sko? De vil jo passe perfekt til de hvite joggebuksene mine!

Solgt. Jeg er solgt! Crap.

Posted by Shamini on January 11, 2009 – 9:07 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. De var in da jeg vokste opp også (who woulda thunk!), men vi kalte dem basketsko. Wink

  Renates siste bloginnlegg: A letter to the people demonstrating against Israel

 2. Basketsko ja, stemmer det! Jeg fikk omsider et par av pappa, men det var fake – og jeg tror de var kjøpt hos Ellos. Razz

 3. Ellos har faktisk skikkelige Converse sko nå om dagen, hvis jeg ikke tar veldig feil.

  De rosa du har der var veldig rosa, men ikke på en dårlig måte.
  I like them!

  Pejyuus siste bloginnlegg: Finansministeren har rett

 4. Nei, nå tuller du fælt. Om du vil se veldig rosa Converse må du ta turen innom bloggen til Drea. Har faktisk ikke sjekka om Ellos har ekte nå, men det er egentlig sannsynlig siden de har Adidas, Puma, Nike osv. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.