dysfunksjonell.no
8Jan/090

Postmannen har gjenoppstått!

Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear

Igår gav omsider den sagnomsuste postmannen livstegn fra seg, og jeg fikk en aldri så liten pakke fra USA. Det er utrolig hvor mye spennende man finner på nett, skal jeg si deg - og neglelakk er intet unntak. Sally Hansen er et anerkjent merke som jeg personlig ikke har prøvd mer enn en eller to lakker fra, men som jeg stadig hører mye bra om. Da jeg kom over Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear bestemte jeg meg for å teste disse, delvis på grunn av fargeutvalget, delvis på grunn av mengden - flaskene inneholder nemlig ikke mer enn 11,8 ml, noe jeg syns er en fin størrelse. Det som først bergtok meg med disse lakkene var de fantastiske fargene! Jeg har vel alltid latt meg fascinere av sterke og flotte farger, og dette er et godt eksempel på akkurat det. Enkelte av lakkene ser semi-transparente ut, så jeg vet ikke noe om hvor mange strøk de krever for å gi bra farge (samme farge som på flasken), men jeg lover å komme tilbake til dette så snart jeg får prøvd dem.

Foto: © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on January 8, 2009 – 11:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Drit kule farger da! De der er jeg sikker på att du kommer til å få til utrolig mye tøft med, og jeg gleder meg til å se bilder av ressultatet! *kose*

    Bodils siste bloginnlegg: Kaos!!

  2. Disse gleder jeg meg til å se på fingrene dine, mange fine farger! Wooot! Smile

    neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD OPI Green-wich Village

  3. Takk jenter! Må innrømme at jeg gleder meg selv, jeg håper bare ikke at de er veldig transparente. Jeg mener, å legge to strøk kan jeg alltids klare – men tre, og kanskje fire? Snakker om å sette tålmodigheten min på prøve! Nå må dere bare krysse fingrene for at jeg klarer å få tatt noen NOTD-bilder etterhvert som jeg får lakket neglene mine. Grin

  4. Skjønner godt at postmannen ikke ville levere fra seg alle disse fine fargene. Gitt at det var en post”mann” da… Hvis det var en postkvinne, hadde jeg forstått det ENDA bedre!

    Geirs siste bloginnlegg: Love – who can describe it


Leave a comment

No trackbacks yet.