dysfunksjonell.no
2Jan/090

Støtt kampen mot brystkreft!

OPI Pink of HeartsSom enkelte kan ha fått med seg, har jeg i det siste virkelig fått øynene opp for dette med neglelakk og neglekunst. I den forbindelse har jeg vært innom en hel del webshopper som selger neglelakker av forskjellige merker, og jeg har skjønt at OPI er et av de virkelig store merkene i kaoset av merker og farger. Selv om jeg ikke er noen stor fan av fargen rosa, liker jeg å bidra med ting som kan anses som nyttige og/eller fornuftige, og da jeg fant ut at OPI har gitt ut to lakker - rosa sådan - ved navn "Pink of Hearts" bestemte jeg meg for å skaffe meg disse to. "Pink of Hearts II" er visst lakken for 2008, og er en antydning mer fargesterk enn forgjengeren, men jeg liker uttrykket "bedre sent enn aldri" - og derfor oppfordrer jeg alle som ønsker å støtte kampen mot brystkreft, og som i tillegg liker neglelakk, til å skaffe seg iallfall en av disse to. Som OPI selv sier: "Wear OPI Pink of Hearts 2 Nail Lacquer to build support for breast cancer awareness, research, and finding a cure.", og jeg kunne ikke sagt meg mer enig. Og forresten.. skulle du tilfeldigvis ønske deg en Filofax i stil med neglene dine, kan du jo vurdere denne i samme slengen!

Les mer om OPIs "Pink of Hearts"-kampanje her.

Posted by Shamini on January 2, 2009 – 2:16 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.