dysfunksjonell.no
1Jan/090

Det snør, det snør

Hvor oppløftende er det å stå opp den første dagen i det nye året, og oppdage at det snør trollkjerringer når man kikker ut av vinduet? Ikke veldig. I tillegg er butikkene stengte, kaféene stengte, ingen postmann, ingen postutsendelse - generelt en ganske trist dag. OK, så er jeg kanskje litt dramaqueen. Jeg har gjort noe fornuftig også, for igår dro nemlig Øyvind på IKEA for meg - jada, du leste rett, jeg skulle ha noe på IKEA - hvor han kjøpte fire hvite oppbevaringsbokser til meg av denne typen. Dermed fikk jeg ryddet alt neglestasjet og all sminken jeg bruker vekk fra databordet mitt, og brått så det faktisk ganske OK ut her. Sjokkerende! Jeg tenkte dessuten det var greit å samle det på et sted, sånn at jeg lett kan finne det når jeg har bruk for hva det nå måtte være - og disse boksene var jo bare kjempesøte.

Kvelden igår ble ganske rolig. Opprinnelig var planen at vi skulle være fler, men en etter en falt alle fra, og til slutt ble det bare Øyvind og meg, Bodil og Kaisa - men for all del, vi hadde en koselig nyttårsaften! Vi bestemte oss for å ikke lage noen svær middag, men gikk heller for tapas - det er jo dritgodt. Parmaskinke var dessverre ikke å oppdrive igår, men overraskende nok fungerte Bayonneskinke godt som erstatning. Mmm! Vi drakk El Copero 2007, en spansk rødvin som funker vel så bra alene, som til ymse mat. Og jeg som ikke liker rødvin engang.. er merkelig hvordan ting forandrer seg! Heldigvis drakk jeg ikke mer enn at jeg bare led av sandpapirtunge da jeg våknet, og overhodet ingen hodepine. Bivirkningene av rødvinsfylla er virkelig ikke noe å trakte etter!

Siden jeg plutselig har funnet ut at Singstar er underholdende og morsomt, i motsetning til flaut og skummelt som jeg mente før, ble det endel runder med synging igår også. Skrytebildet under er overhodet ikke for å skryte av TVen, men heller det at jeg rocka enormt da vi spilte Singstar Pop, med Manfred Manns "Do Wah Diddy". Har lov til å skryte litt da vel? Litt? Grin

Singstar

Da det omsider ble midnatt var det på tide å stikke nesa utenfor døra, for å se på fyrverkeriet. Personlig er jeg en av disse som er redd for alt som heter fyrverkeri, og foretrekker å holde meg på god avstand. Grunnen til dette er rett og slett at jeg både har brent meg, og brent hull i en boblejakke med noe så uskyldig som et stjerneskudd - og jeg har opplevd at et sånt batteri har veltet, og sendt fyrverkeri rett mot meg. Jeg skjønner jo at det bare var flaks at jeg slapp unna med litt brent hår, for jeg har sett mange lignende tilfeller som har gått mye, mye verre. Nei, hold det langt unna meg, sier nå jeg - men på avstand er det flott å se på! Dessverre så vi ikke spesielt mye av det kommunale fyrverkeriet som ble sendt opp fra festningen, så vi har bestemt oss for å finne en bedre løsning neste år. Tror ikke jeg overdriver når jeg sier at det begynte å smelle allerede før det ble mørkt ute, rundt 17:00 igår - og tidvis smeller det fortsatt. Er det ikke bedre å bruke pengene sine på ting som ikke skal tennes på, fly til himmels og eksplodere?

Posted by Shamini on January 1, 2009 – 5:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Du kunne ikke brukt et bilde fra en omgang hvor jeg fikk en respektabel score da? Razz

    Godt nytt år, pusen! *suss*

  2. Var kjempe koselig å møte både deg å Øyvind igjen i går. Selv om vi ikke fikk med oss det kommunalet fyrverkeriet så syns jeg kvelden helt klart kan kalles vellykket. Dessuten så er det jo bare ett bevis på att man lærer noe nytt hver dag, og nå vet vi jo iallefall hvor det er lurt å stå til neste årSmile

    Godt nyttår enda en gang vennenSmile Veldig glad i degSmile

    Bodils siste bloginnlegg: Nyttåraften 2008/2009


Leave a comment

No trackbacks yet.