dysfunksjonell.no
31Dec/080

Ha et forrykende godt nyttår!

Happy New YearAtter en gang nærmer vi oss inngangen på et nytt år, og også denne gang har det skjedd så altfor fort. 2008 har for meg vært et flott år, med mye fremgang og mange nye erfaringer å ta med på veien. Jeg har funnet mannen i mitt liv, og jeg lever det livet jeg drømte om i så mange år før jeg flyttet til Trondheim. Jeg har sett at det finnes mennesker med hjerte av gull, mennesker som virkelig yter for at andre skal ha det bra.

Videre vil jeg ønske alle mine trofaste lesere, samt de av dere som bare ramler tilfeldig innom, et riktig fantastisk godt nytt år. Jeg håper det nye året bringer dere lykke, mye glede, og tilfredshet - på alle plan i livet! Kos dere så mye som overhodet mulig, og vær for all del forsiktige ikveld.

Med dette tar Skakkjørt, men sjarmerende farvel med 2008, og ønsker 2009 velkommen!

Posted by Shamini on December 31, 2008 – 1:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Godt nyttår snuppaSmile Gleder meg til forhåpentligvis mange koselige stunder og opplevelser sammen med deg i 2009Smile Stor klemSmile

  Bodils siste bloginnlegg: Årskavalkade 2008

 2. Godt nyttår, kjære dama! Smile Kjempeglad i deg, og tenker jeg tar turen til Trondheim en gang i 2009!

 3. A very merry (sham)rocking new year!

  Grin

  Heidi Fleisss siste bloginnlegg: Blanke ark

 4. Crappy new ye… ehm… Nei… Happy New Year! *kose*

 5. Gott nytt år!!!
  Hoppas ditt 2009 blir lika kuligt!

  *kramis*

  Lindas siste bloginnlegg: mellandagar..

 6. Godt nyttår!

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: Godt nyttår i sølv og gull!

 7. Godt nytt år, snuppa! (Jada, jeg er litt treg! Grin)

  Hadde jo “bare” ca. 1000 innlegg i feeden min å gå gjennom dajeg kom hjem etter borte-jule-og-nyttårsfeiring, så jeg tar det litt når jeg har tid Grin

  *klemmepå*

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Vinterdvalen overstått!


Leave a comment

No trackbacks yet.