dysfunksjonell.no
30Dec/080

Beauty from the Earth

Det første jeg gjorde når vi kom hjem fra Nittedal ikveld var selvsagt å sjekke postkassa, og jammen lå det ikke en liten pakke der og ventet på meg! Nå vet jeg egentlig ikke om jeg tør fortelle hva pakken inneholdt siden Bodil ikke kan lese om noe hos meg uten å bare måtte gå til anskaffelse av hva det enn måtte være jeg har funnet i min evige søken på små online-skatter. Hun burde alvorlig talt hatt "lett påvirkelig" som mellomnavn! Razz Jeg drister meg likevel til å fortelle at jeg fikk pakke fra Beauty from the Earth - mineralsminke i de lekreste farger man kan tenke seg! Kjøpte en sånn "pakke" med 20 krukker à 1 gram, hvor man kan velge fritt mellom alle de fantastiske fargene de tilbyr - og jeg er henrykt, rett og slett superfornøyd!

Dette er såkalte "multipurpose minerals", men i all hovedsak vil jeg kalle dem øyenskygger (enkelte farger kan nok også brukes som blush) - de kan brukes tørre om du vil ha svakere farge, eller våte om du heller vil ha sterkere farge. Jeg husker egentlig ikke hvordan jeg kom borti BftE, men det var ved en tilfeldighet - og etter noen søk på Google og YouTube fant jeg veldig mye positivt om dette merket, og mange flotte videoer. Jeg bestilte pakken min den 14. desember, fikk beskjed om at den var sendt den 15., men jeg vet dessverre ikke når den ankom postkassen min. Uansett tok det ikke mer enn maks 11 dager, selv ikke midt i julestria med helligdager og det hele. Det er absolutt et pluss i min bok!

Nå holder det imidlertid med innkjøp av sminke, for jeg skal sminke meg mye over lang tid før jeg har fått brukt opp det jeg har kjøpt gjennom hele desember. I og med at jeg er så mørk som jeg er, vet jeg godt at jeg kler sterke farger, og får alltid komplimenter og positive kommentarer de gangene jeg faktisk har valgt å være litt ulik meg selv i fargevalg. Likevel velger jeg som oftest å bruke hvite/lyse klær, og fargesvak sminke (hvis jeg i det hele tatt har sminke på meg). Snakker om å være kjedelig? Jeg har iallfall planer om å teste ut det jeg har fått nå, og komme med litt mer dyptgående informasjon om hva jeg syns om de forskjellige produktene. Har brukt Kabuki-kosten som jeg kjøpte sammen med vareprøvene fra Everyday Minerals flittig gjennom hele jula, og den kan anbefaler jeg glatt til alle som legger øyenskygge jevnlig. Den kalles "Eye Kabuki Brush", og koster $7.00 som tilsvarer en norsk 50-lapp. Snakker om enkelt, og for en fantastisk kost!

Posted by Shamini on December 30, 2008 – 12:51 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Kommentar???????? HuH

  I’m speachless ……… Wink

  Klem Mamsebamsa

 2. Nåh, hva skulle nå dette bety? Du må ikke være så kryptisk, mamma! Wink

 3. skulle bare være morsom jeg Smile – type Otto Jespersen. Du er så artig Smile – skriver morsomt – kan nesten høre stemmen din – helt i hundre oppi sminkesakene, helt Shamini altså.

  Kos til dere i det nye året
  Klemz

 4. Å guri – nå ser jeg det – må ha bomma på smilefjeset i første kommentaren – den derre seg jo misfornøyd ut – det var ikke menninga. Sorry

  Klem igjen Smile

 5. Otto Jespersen ja? Men.. han er jo ikke morsom! Razz Koselig å høre at du liker måten jeg skriver på, pleier jo å skrive omtrent som jeg tenker. Smile Smileyen er forøvrig ikke misfornøyd, den har bare en veldig merkelig måte å blunke på!

  Godt nyttår igjen, håper det blir bedre med tanke på smerter og denslags jævelskap. Masse glad i deg, og pappa selvsagt. Heart *kjempekos* Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.