dysfunksjonell.no
28Dec/080

iPod Nano 8GB

iPod NanoOK, nå har det dukket opp et nytt ønske på ønskelista mi, men det kommer nok ikke til å bli liggende spesielt lenge før jeg gjør noe med det - på egen hånd. Jeg har nemlig funnet ut at jeg vil ha en iPod Nano (PRODUCT)Red Special Edition. Jeg har tenkt litt frem og tilbake en stund, for jeg var flittig bruker av både radioen og mp3-spilleren på min gamle Sony Ericsson W810i, og senere min vesle Sandisk mp3-spiller. Det var mange netter jeg ikke fikk sove, og heller ble liggende å høre på musikk i en eller annen form - det fikk meg alltid til å sovne. Sist jeg kjøpte telefon ble det en Nokia 6500 Slide, hovedsaklig fordi jeg liker tastene til Nokia bedre enn SE sine, og SMSer er liksom det jeg bruker telefonen min til - men jeg har ikke brukt den til musikk i det hele tatt. Vet ikke hvorfor egentlig, men jeg liker den ikke noe særlig. Å kjøpe ny telefon etter bare et år syns jeg igrunn blir litt sløsing, siden det er ikke er noe som helst galt med telefonen, så derfor har jeg bestemt meg for å bare kjøpe meg en ny mp3-spiller - og beholde Nokiaen litt til.

Egentlig er det hele litt morsomt, for da jeg kjøpte Macen min fulgte det med en gratis iPod på kjøpet. Det var et sånt studenttilbud. På det tidspunktet følte jeg ikke det store behovet for en iPod, og siden jeg visste at Bodil gjerne ville ha en, spurte jeg om hun ville ha den jeg kunne få med på kjøpet. Bodil takket gladelig ja, og har brukt den endel siden det - og jeg har ikke savnet å ha en iPod en eneste gang, før nå. Razz Er det det som kalles å henge litt etter kanskje? Så nå har jeg surfet innom Apple Store, og funnet iPoden min. Jeg har valgt meg ut en 8GB, fordi jeg ikke trenger plass til mer enn 2000 sanger, og jeg har bestemt meg for å gå for den røde - selv om jeg aller helst skulle hatt en av hver farge. Den røde derimot selges kun gjennom Apple Store, og ved å kjøpe den er man med på å finansiere innkjøp og distribusjon av AIDS-medisiner i Afrika. Hva er vel bedre enn det? I tillegg til selve iPoden kommer jeg til å kjøpe en sånn fjernkontroll med FM-sender, sånn at jeg har radio på den også - og da har jeg alt jeg måtte ønske meg på kvelder jeg overhodet ikke får sove. Og.. om man støtter en god sak i tillegg, så sover man kanskje litt bedre uansett? Wink

Edit: iPod Nano ble bestilt fra Apple Store den 29. desember, 2008!

Posted by Shamini on December 28, 2008 – 3:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.