dysfunksjonell.no
27Dec/080

Familien på Spikkestad

Etter noen dager med nok av action, har jeg omsider muligheten til å sette meg ned med min elskede Mac igjen for å skrible litt om hva som har skjedd de siste dagene.

1. juledag dro vi som sagt til Spikkestad hvor begge søstrene mine holder til for tiden, og jeg gledet meg stort til å se den delen av familien igjen. Blir ikke så ofte, så da er sammenkomster som disse ekstra kjærkomne - iallfall syns jeg det. Opprinnelig trodde jeg ikke vi skulle bli så mange, men jeg fikk etterhvert beskjed om at vi kom til å bli 11 stykker! Det var jeg og Øyvind, søsteren min Vibeke og mannen hennes Sten, ymse unger.. Stian, Sindre, Aleksander og Christiane, søsteren min Else og to av hennes unger, Simon og Simone. Ja, og så ryggedyret Dennis da, verdens desidert merkeligste chihuahua - man kan jo ikke glemme ham! Det ble en fortært en stor pinnekjøttmiddag med alt tilbehør, og påfølgende riskrem, etterfulgt av en utrolig underholdende runde av Singstar Abba. Ja, du leste rett. Singstar Abba. Av alle ting! Senere på kvelden begynte folk å finne på ting for seg selv, minstemann gikk til køys, og noen av oss ble sittende nede på kjøkkenet til langt på natt. Min kjære søster Vibeke hadde visstnok store planer om at restene av pinnekjøttet skulle benyttes som en del av julelunsjen, men der tok hun grundig feil - for da hun kom ned neste morgen og løfta på lokket, var det beklageligvis temmelig tomt i kasserollen. Grin Er det ikke merkelig hvordan kald mat kan smake så fantastisk bare natta har kommet snikende? Rundt 04:00 kom vi oss omsider i seng.

2. juledag skulle vi tilbake til Nittedal, og det ble bestemt at vi skulle kjøre fra Spikkestad rundt klokka 15:00. Det ble litt tidligere enn jeg opprinnelig hadde tenkt, men vi ble invitert i middag til "bestemor", og selv her nede må man jo faktisk kjøre litt i mellom. Jeg hadde en idé om å komme meg ut av senga klokka 10:30, men det gikk helt skeis, og jeg må innrømme at jeg ikke var nede før nærmere 12. Nå hadde jeg ikke tenkt på at de fleste andre også hadde vært våken ganske lenge natta før, og det var nesten ingen som hadde stått opp! Sakte, men sikkert, ble det liv i alle, og vi samlet oss rundt spisebordet til en ganske stor julelunsj - uten pinnekjøttet, vel og merke. Det viste seg etterhvert at 15:00 slett ikke ble for tidlig for hjemreise, for bare et kvarter før var praktisk talt hele huset tømt - noen var på jobb, andre skulle reise, hjem til sitt eller bare videre til neste familiekalas. Det aller meste gikk etter planen, og jeg var storfornøyd etter en kjempekoselig kveld.. og ikke minst natt.. med noen av mine nærmeste. Og overraskende nok virker det kanskje som om at de fleste av oss omsider har blitt voksne, for det var ingen av oss som røk i tottene på hverandre som før.

Tenke seg til.. så mange familiemedlemmer samlet på samme sted, og så skjer det absolutt ingenting annet enn masse hygge, og masse kos. Jeg er kjempeglad i dere alle sammen!

Posted by Shamini on December 27, 2008 – 11:32 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.