dysfunksjonell.no
25Dec/080

Overraskelser og gavepapir

Nå er julaften over for denne gang, og jeg har hatt det utrolig koselig her i Nittedal sammen med familien til Øyvind. Vi har spist ribbe, forøvrig ei av de aller beste ribbene jeg noensinne har smakt, og kost oss med ymse drikkevarer. Nøyaktig som før i tida har jeg tilbrakt denne jula ved kjøkkenbordet sammen med en herlig familie, godt selskap og mye moro - og brått var jula sånn som jeg husker den fra jeg var lita jente. Akkurat sånn jul som dette er det jeg har savnet, og akkurat sånn jul fikk jeg oppleve. Det eneste som skulle vært annerledes er at mamma og pappa også burde vært her sammen med oss. Hjemme i Steigen hadde de fått broren min hjem til jul, og jeg håper de har hatt en flott kveld, de også. Det hadde unektelig vært koselig å se bror igjen, for begynner å bli en stund siden sist nemlig, men det virker ikke helt som det skal la seg gjøre.

Og jammen ble det ikke gaver på meg iår også, selv om jeg hadde sagt at det slett ikke var nødvendig. Jeg regnet jo nesten med at jeg fikk noe fra Øyvind, og gjett om han traff på det jeg fikk da: gavekort på sminkeleksjon hos Make Up Store (med produkter for 495,- inkludert) og den nye samleboksen med alle CD-utgivelsene fra Kent + bonussanger! Han syns kanskje det var litt kjedelig å gi meg noe som jeg ønsket meg, men jeg syns jo det er helt topp å få noe jeg virkelig vil ha, jeg. Det stoppa dog ikke der, jeg fikk nemlig en helskjønn nøkkelring fra Kari - med inskripsjonen "I LOVE SHOPPING" bakpå, med et sånt handlekurv-oblat som man kunne ta av. Genialt! Grin Fra foreldrene til Øyvind og Kari fikk jeg et par superdeilige sokker i sånt myk kosegarn i knallflotte farger, og fra "bestemor" fikk jeg et svært badehåndkle og en sånn kjekk "sekk" som jeg kan ha bakpå stolen min. Fra mamma og pappa fikk vi en Sodastream Jet brusmaskin (snakker om flashback til 80-tallet), og Bodil stilte jo med oppgradering av tatoveringen min! Storfornøyd!

Imorra er det avtalt med storfint besøk på Spikkestad, hvor vi skal spise pinnekjøtt med begge søstrene mine, tantebarn og ymse annen familie. Det gleder jeg meg til, for det er ikke så ofte vi sees - synd, men når alle har familie på hver sin kant og det er så store avstander mellom oss, så er det liksom ikke så enkelt å sees når vi har lyst. Dessuten er ikke alle tantebarna mine unger lenger, og det er nok ikke så veldig lenge til de får seg kjærester og egne ting å holde på med til enhver tid. Det er underlig hvor fort tiden egentlig går.

Da gjenstår det vel igrunn bare å ønske alle en fortsatt god jul, og flott romjul.

Posted by Shamini on December 25, 2008 – 12:00 AM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.