dysfunksjonell.no
23Dec/080

Lille julaften i Nittedal

Så kom lille julaften da, omtrent som julekvelden på kjerringa. Ute er det blå himmel og sol, men temperaturen vitner om at vi nærmer oss det nye året med stormskritt likevel. Nå sitter jeg i Nittedal, med kontaktlinser i feil styrke, som irriterer vettet av meg. Hvorfor, spør du? Vel, jeg klarte å glemme å ta med meg linser! Jeg fatter ikke hvordan det går an, for jeg ville jo aldri glemt rullestolen min - og så nærsynt som jeg er kan det godt sammenlignes. Jeg mener, det er en fordel å se noe! Gentleman som Øyvind er kjørte han til nærmeste optiker igår, og fikk tak i linser i -4,25 - normalt bruker jeg -4,75 og -4,00, men det hadde de jo ikke. Og ei jul uten å se noe utgår, så jeg bestemte meg for å prøve. Focus Dailies var det selvsagt heller ikke, og jeg må dessverre si at disse er mildt sagt ubrukelige. Heldigvis skulle Øyvind ut en tur idag også, og kunne poppe innom en annen optiker - og de hadde faktisk linsene jeg er vant til. Lykke! Grin

Igår kveld var vi ute med Kari og Rune, og spiste middag på Dinner - en kjempeflott restaurant i Oslo. Vi feiret nemlig bursdagen til Kari - gratulerer så mye med dagen, vennen! Det var utrolig koselig, og stedet var fantastisk! Jeg og Øyvind spiste hummersalat (ja, jeg smakte på hummeren jeg også), "Crispy Duck", mangopudding og sjokoladefondant til dessert. En helt super kveld med herlig selskap, nydelig mat og god vin - tusen takk for invitasjonen! Heart

Siden jeg sliter litt med linsene, og hodet mitt egentlig er tomt i skrivende stund, legger jeg ambisjonene om å skrive dagbok litt på is. Gleder meg til imorra, for da skal vi spise god mat og åpne pakker - og jeg kan nesten ikke vente med å se hva Øyvind syns om den fra meg.

Posted by Shamini on December 23, 2008 – 1:55 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. God Jul gummsan!!!!

  *kraaaaaaaaaaaaam*

  Lindas siste bloginnlegg: Imorgon..

 2. God jul Smurfan min! Grin Hils P., og lille plutt!
  *kleeeeeeeeeeeeeeem*

 3. Jeg gleder meg masse til pakker og god mat i morgen! Smile

 4. Oi oi oi!! Har du blitt så gammel og glemsk att du legger igjen øynene hjemme nå? Må være alderen, kan ikke forstå noe annetRazz

  Håper det fikser seg med sikkelige linser til deg så fort som mulig så du slipper å ende opp med sameøyer og hodepine og det som verre er. Hadde det ikke vært jul på posten også nå kunne jeg jo ha sent ned to pakker til deg, men vil tro de kommer frem etter dere er tilbake her igjen desverre.

  Kos deg masse i morgen, og hils ØyvindSmile God jul, og skal hilse masse fra dottenWink

  Kjempe stor klem!! Masse gla i du!!!

  Bodils siste bloginnlegg: I am Santa Claus..

 5. Bodil:
  Jeg skjønner egentlig ikke hvordan det er mulig jeg. Jeg har jo alltid passet på å få med meg nok linser når jeg skal noe sted, jeg kan jo ikke sitte her og være blind som ei kirkerotte? Selv ikke når jeg satt på badet for å ta på meg linsene mine tenkte jeg på at jeg skulle ha med meg noen. Et par endagslinser holder jo ikke akkurat i en uke! Razz

  Øyvind fikk tak i linser til meg, Focus Dailies (som jeg bruker, og i korrekt styrke), så jula og romjula ble reddet – takk og pris. Det er dog tanken som teller, så takk for at du ville sendt linser om det hadde latt seg gjøre.

  Kos deg ikveld, du også – og hils dotten masse tilbake! Gi en klem eller fire til familien også! Kjempeglad i deg! Grin *megakos*

 6. Godt å høre att det ordnet segSmile Ikke noe kult å sitte å tenke på att du sitter på andre siden av landet med sameøyer hele jula nemelig.

  Skal helt sikkert hilse masse tilbake. Farmor spurte etter deg i dag, og jeg skulle hilse så mye fra henne ogsåSmile

  *Stor våt smask midt i panna*

  Bodils siste bloginnlegg: God Jul

 7. Sameøyne er slett ikke det verste man kan ha, men ja – det er jo en fordel å se hva man får i julegave, eller se hva man spiser. Du får hilse farmor (og selvsagt også resten av familien) så mye fra meg. Fikk du mye fint til jul?

  Forresten så var sminkekosten til Everyday Minerals magisk! Det er jo en drøm å sminke seg med den. Anbefales på det sterkeste.


Leave a comment

No trackbacks yet.