dysfunksjonell.no
21Dec/080

NOTD: Konad M36

Konad M36Som jeg skrev i det o' så hemmelige innlegget mitt, fikk jeg kjennskap til Konad gjennom bloggen Neglelakkmani. Etter å ha sett alt det kule som kunne gjøres med disse hjelpemidlene fra Konad, bestemte jeg meg for å bestille et lite startsett - som var blant "lekene" som ankom postkassen min igår. Siden vi drar sørover imorgen tidlig, rakk jeg ikke å gjøre noe stort ut av dette, men jeg hadde jo så lyst til å prøve. Som en unge, vet du. Resultatet ble overraskende kult, og selv om man måtte være rask på labben klarer man det aller meste med litt hjelp. Øvelse gjør mester, som kjent, så jeg antar at jeg får dreisen på det etter å prøvd meg frem litt. Har pakka ned både Konad og neglelakker, sånn at jeg har noe å henge fingrene i om det blir tid til det.

Bildet viser altså min aller første Konad-negl. Dette er min venstre pekefinger med "Mika" fra Make Up Store i bunn, og deretter et trykk med Konad M36 i Konad Special White Polish. Under har jeg et strøk Poshé Base Coat, og over har jeg et strøk Konad Special Top Coat.

En stor takk til Neglelakkmani for tipsene! Grin

Posted by Shamini on December 21, 2008 – 1:00 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Wow, Shamini! Det kaller jeg vellykket debut med Konaden! Det ble kjempelekkert! Velkommen i klubben som Konadavhengig! Smile Fin negl også! Og bare hyggelig. Wink

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: Ikke noe NOTD i dag, jeg leser

 2. Sinsykt kult!!!! Men litt dum er du jo, hva er sjansen for att jeg bare må prøve ut det der nå tror du??

  Bodils siste bloginnlegg: My boots are ok

 3. Neglelakkmani:
  Tusen takk! Grin Sånne komplimenter betyr mye når de kommer fra deg, som lager så mye flott. Konadavhengig har jeg vel vært siden jeg så videoen, kanskje vi skal begynne med medlemskort? Wink Min lemming i skrivende stund er iallfall China Glaze Kaleidoscope – mon tro hvor lang tid det tar før den dumper ned i postkassa mi.. Wink

  Bodil:
  Takk vennen! Smile Tja, kommer jo helt an på hvor lettpåvirkelig du er, det. Kjempeglad i deg! *suss*

 4. ÅÅÅh! Jeg ønsker meg sånne fine negler. Smile

 5. sååååå lekkert – er jeg for gammel?

  klem gamlemor i nor Wink

 6. Kari:
  Takk!

  Mamma:
  Nei, det er du da aldeles ikke. Wink

  Shaminis siste bloginnlegg: NOTD: Konad M36

 7. Åh, så kult! Jeg vil også ha! Smile

 8. Nå har jeg lakket alle neglene i hvit perlemorslakk fra Isadora, ved navn “Champagne Frost”, og lagd et tilfeldig Konadtrykk av den vesle sommerfuglen oppå. Under- og overlakk fra Poshé. Skal øve litt mer før jeg begynner å poste NOTD-bilder! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.