dysfunksjonell.no
20Dec/080

WordPress 2.7

Himmel og hav. Det har aldri vært så skummelt å oppgradere fra en WP-installasjon til en annen før, iallfall ikke når jeg får panikk fordi themet mitt er "brekt", og freaker helt ut før jeg - helt av meg selv - skjønner at det hjelper å reaktivere pluginen som fikser akkurat det problemet. Vet ikke helt om jeg liker det nye "dashboardet", men det er vel ikke mer enn en vanesak. Nå skal jeg roe nervene med å pakke litt til juleferien. Si fra om dere oppdager at noe ikke fungerer som det skal!

Edit: etter oppgraderingen til 2.7 har liksom WordPress.com Stats kapitulert. Jeg er klar over at denne angivelig kun er kompatibel opp til 2.7 Beta, men det er folk der ute som hevder at den fungerer for dem med 2.7 også. Det som skjer er at jeg aktiverer den, får beskjed om at den behøver oppmerksomhet og at jeg må taste inn API-nøkkelen. Dermed finner jeg den, forøvrig den samme som Akismet trenger for å fungere, men når jeg taster den inn får jeg kun en feit, rød error som sier følgende: "Error from last API Key attempt: parse error. not well formed" - noen som kan hjelpe meg med dette?

Posted by Shamini on December 20, 2008 – 3:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det fungerer helt fint.
  Jeg liker wp 2.7 og nå som jeg fikk bort det gamle arkivet som laget masse krøll for meg, så er det rene himmelrike å sende ut en post.
  Problemet ditt kan jeg ikke hjelpe deg med, jeg fikk ikke wp stats til å fungere selv da jeg la bloggen på eget domene. Statistikken der er uansett ikke helt til å stole på, så jeg bruker bare Google Analytics.

  Sissels siste bloginnlegg: Hva gjør du hvis du våkner opp en dag og har ingenting?

 2. Jeg bruker en plugin for arkivet mitt, så jeg var egentlig ikke plaget med noe – før oppgraderingen. Det er mange plugins som heter noe med WP-stats, men den jeg brukte var iallfall ikke upålitelig – den var kjempekjekk. Orker liksom ikke begynne på enda en ny stats. Smile

 3. Jeg har ikke oppgradert ennå. Nå fant jeg enda en grunn til å la være xD
  Tørikketørikketørikke!

  Idrils siste bloginnlegg: 6 (u)interessante fakta om meg!

 4. Det var jo egentlig ikke skummelt, det var jo bare hjernen min som kobla ut et øyeblikk. Nå liker jeg faktisk 2.7 mye bedre enn de tidligere versjonene. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.