dysfunksjonell.no
20Dec/080

Drømmefredagen!

Gorilla Johnnie WalkedFredagen igår var vel mildt sagt drømmefredagen. Ikke nok med at Øyvind hadde sin siste eksamen, og dermed også juleferie - men det dumpa hele fire pakker ned i postkassen min. Riktignok visste jeg hva som var innholdet i dem alle, men gleden ble ikke noe mindre av den grunn! Tre av pakkene inneholdt stasj for å fikse neglene mine av ymse slag (kommer tilbake til det), og den siste inneholdt et sett sminkekoster som jeg skal selge - om noen er interesserte. Øyvind og jeg hadde lenge snakka om å dra på Torget etter siste eksamen for å ta siste innspurt på evt. juleshopping, men når "push came to shove" fant vi begge ut at vi ikke hadde mer som skulle shoppes. Det var egentlig litt nedtur, for jeg elsker Torget, men så bestemte vi oss for å dra likevel - om så bare for å kikke. Jeg tok turen innom Make Up Store, og kjøpte tre forskjellige neglelakker, en flaske rensemiddel til sminkekostene mine, og en "Brow Set Fix" - var dog flink og kjøpte ikke noe jeg ikke hadde planlagt å kjøpe. Holdt meg langt unna øyenskyggen deres, for den kommer i så mange fantastiske farger at jeg aldri klarer å gå ut derfra uten å kjøpe minst én, eller kanskje tre. Razz Bortsett fra det kjøpte jeg meg en t-skjorte med teksten "Johnnie Walked" og bilde av Johnnie Walker i rullestol foran. Genial skjorte!

Igår kveld hadde vi egentlig planer om å ta oss en tur på Mikrobryggeriet for en liten ølsafari eller to, men ikke så lenge før vi skulle ut ombestemte vi oss. Dermed ble det en tur ned på Bær & Bar istedet, hvor jeg - etter å ha studert barkartet i sikkert 15 minutter - bestemte meg for å teste ut en Mango Mojito. Og jeg som ikke liker vanlig Mojito engang. Wow, er igrunn alt jeg har å si. Det er en av de beste drinkene jeg har smakt på lange tider, selv om det var litt slitsomt med disse mangobitene som satte seg fast i sugerøret hele tiden. Dritgodt iallfall, og et fantastisk alternativ til den ordinære Mojitoen - anbefales om du er som meg og liker drinker. Utover drinken var stedet kjempekoselig, og ikke minst tilrettelagt for rullestol - så der blir vi nok å finne fler ganger.

Foto: © Gorilla Company

Posted by Shamini on December 20, 2008 – 12:57 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Stili t-skjorte da!! Gleder meg til det kommer mere innlegg om neglestasjet, nysgjerrig så det holder jeg nå da vettø!

    KoSeSmile

    Bodils siste bloginnlegg: Dødsmarkene

  2. Skjorta var passende, ja? Bare vent til du ser den som Øyvind raska med seg – om den blir vist fram offentlig da.. Wink Neglestasjet skal jeg skrive om snart, tenkte bare fikse mine egne negler først, og så fikse bilder av resultatet. Nå har jeg jo “juksa” litt og fortalt deg om endel av det på MSN, så da holder du vel ut litt lenger. *smask!* Smile

  3. Veldig interessert i sminkekoster!


Leave a comment

No trackbacks yet.