dysfunksjonell.no
16Dec/080

Everyday Minerals

Idag kom endelig pakken min med prøver fra Everyday Minerals, og jeg må si at innholdet gav et strålende førsteinntrykk! De små krukkene formelig glødet av eleganse, og jeg forelsket meg totalt i dem umiddelbart. Ingen skuffelse å skimte her i gården! Den vesle Kabuki-kosten var vidunderlig liten, og aldeles spiselig - mens den til øyensminke var ordentlig flott med skikkelig treskaft. Jeg vet iallfall at EMs "Flat Top Brush" skal være med i neste forsendelse, for det blir garantert handlet mer derfra. Fantastisk!

Jeg har ikke fått prøvd ut de forskjellige fargene hva foundation angår enda, så jeg vet ikke om jeg traff de mest passende fargene - men det ser bra ut, og hvis ikke kan jeg trolig blande de jeg endte opp med, og på den måten treffe blink uansett. Jeg lover å komme tilbake med en mer utfyllende "anmeldelse", og et bilde som viser korrekt gjengivelse av fargene når jeg har tid.

Everyday MineralsProdukter fra Everyday Minerals

Posted by Shamini on December 16, 2008 – 11:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Åå, jeg gleder meg til du skriver litt mer om de. Jeg har lenge ønsket meg å bestille derifra, men jeg har på en måte aldri… gjort det.

    Monicas siste bloginnlegg: Det riktige nummeret for mine pupper

  2. Jeg bestilte mine i sommer og har vært ganske fornøyd. Det eneste er at krukkene ikke er helt tette, så de kan drysse hvis man ikke oppbevarer dem stående. Men det aller beste er jo at de var gratis Grin
    Jeg har ikke prøvd noe annen mineralsminke, så jeg har ikke det store sammenligningsgrunnlaget.

    Heidi Fleisss siste bloginnlegg: Å blø for målsaka


Leave a comment

No trackbacks yet.