dysfunksjonell.no
15Dec/080

Noen, gi meg tålmodighet?

Tålmodighet. Hvordan går man frem for å fremskaffe mer enn man fikk da man kom til verden? Jeg elsker å få pakker i posten, og jeg hater å vente på dem. Jeg er jo på ingen måte dum, og vet at jeg må vente på ting jeg bestiller - naturlig nok - men det er så utrolig kjedelig å vente! Jeg vil ha pakkene mine nå, og jeg vil leke med innholdet i dem..

Jeg har mange ganger latt meg frustrere over Øyvinds tidvise "tvangstanker" om et eller annet tema som gjerne ikke er mer enn ..middels spennende i mine øyne. Misforstå meg rett, han har sine interesser - akkurat som jeg har mine - og sånn skal det selvsagt være, men det er ikke alltid jeg klarer å utvise den samme iveren som ham over feks. en bilmotor, en ny gadget som nettopp er sluppet på markedet, eller andre typiske gutteting. Iveren min stikker derimot hodet frem med en gang det er snakk om neglelakk, øyenskygger eller shopping generelt, og jeg syns faktisk det er beundringsverdig av ham å fremstå ..middels interessert når jeg setter igang med jentesnakket mitt, som jeg gjerne tyter ørene hans fulle av før vi sovner om kveldene. Vi har dog en god ordning når det kommer til akkurat det der, for på denne måten kan vi begge snakke uhemmet i vei om ting som opptar oss, uten å få dårlig samvittighet ovenfor den andre - selv om det egentlig er totalt uinteressant!

Nå har jeg egentlig begynt å spekulere i om kanskje shopping har samme effekt på hjernen min som dop hos narkomane, for jeg føler meg så utrolig tilpass og fornøyd etter å ha shoppet litt på nett. Får en sånn merkelig ro i sjelen på en måte, og dette gjenspeiler seg helt tydelig i humøret mitt. Det trenger ikke være mye, og det trenger heller ikke være dyrt, men det må være noe som jeg kan ha fysisk mellom fingrene noen dager, eller uker senere. Noe jeg kan gå rundt og ergre meg over tar så uhorvelig lang tid i posten, gjerne fordi det skal komme fra utlandet - og bare for å undergrave teorien min om at jeg slett ikke er dum, så har jeg jo handlet meg grønn midt i den verste tiden å vente på post i, nemlig julestria. En kan skylde seg selv, sies det!

Noen, litt tålmodighet please! *murr*..

Posted by Shamini on December 15, 2008 – 11:36 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg mener å ha lest et sted at shopping for noen utløser endorfiner eller noe sånt. Spesielt hos shopoholikere. Tipper du er en av de utvalgte Wink

  2. Ja, men det tviler jeg igrunn ikke på. Deilig er det! Dog.. ikke like bra som sex – speaking of endorfiner altså. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.