dysfunksjonell.no
14Dec/080

Julegavetips?

Skuffa. Usj. Jeg pleier å bli lykkelig når jeg får pakke i posten, men dette ble selvsagt et unntak. Hvorfor? Vel.. jeg hadde kjøpt fire sett med svakt metalliske øyenskygger på Ebay, totalt 80 ulike i et flott skrin, og hadde planer for disse fire settene. Esken det hele var pakket i var blitt merket med "FRAGILE" i store, feite typer - og inneholdt isopor i store menger, bobleplast, papp og mer bobleplast - pakkemateriale som skulle tilsi at innholdet ville overleve en aldri så liten flytur, ja.. med fly altså, men der tok jeg visst feil. Hele tre av settene hadde fått hard medfart under frakten, og én øyenskygge i hvert av dem var "knust". Får meg virkelig til å lure på hvordan posten vår bli behandlet på sin ferd fra A til B?

Uansett, jeg har nå tre sett med nydelige øyenskygger for salg til redusert pris. Settene er selvsagt helt nye, av merket "Manly" og kommer i original emballasje fra Meidu Cosmetics Factory. Det består som sagt av 80 svakt metalliske øyenskygger, i både varme og kalde toner. De innholder (på engelsk): Talcum Powder, Kaolin, Mica Powder, Magnesium Stearate, Titanium White Powder, Colorant, Pearl Lustre Pigment - og passer alle hudtyper.

Skaden på disse settene involverer de to fargene jeg har merket av på bildet, hvorav to av settene "mangler" den lys beige, mens det siste settet "mangler" den lilla. Skaden består av at denne ene fargen i hver av palettene er knust, men kan likevel brukes uten problem. Kjenner du noen som hadde satt pris på et sett som dette? Eller er du som meg, og ønsker deg et til deg selv?

Ta kontakt via kommentarfeltet, eller send meg en mail.

Manly fra Meidu Cosmetics Factory

Manly fra Meidu Cosmetics FactoryOBS! Grunnet blitz og lysforhold avviker fargene litt fra virkeligheten.

© Shamini Thevarajah '08

Posted by Shamini on December 14, 2008 – 12:15 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Heh. Jeg er egentlig ikke overrasket. Det beste, etter min mening, er å få sendt ting som er ømtålige som verdipost, der Posten (eller befrakteren) er ansvarlig om noe tilstøter pakken. Vanlige forsendelser som ikke spesifikt forsikres er normalt ikke det.

  Dessuten – unngå, unngå, unngå å sette “glass”, “do not bend” (okei, den kan faktisk være nødvendig), “fragile”, “breakable” e.l. på pakkene – det virker som om det går sport hos pakke-gjengen og de som flytter post fra et sted til et annet å bruke slike pakker til fotball, basketball eller bare generell blink for pistolskyting, skal jeg dømme etter enkelte pakker jeg både har sendt og mottatt.

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Virrvarr har konkurranse!

 2. Hva skal du ha i pris på det ene sette?? Tenkte jeg skulle begynne med det for å se om jeg klarer å bruke slikt, er jo strengt tatt på tide syns jeg Razz

 3. Søren også. Jeg som hadde ønsket meg akkurat et sånnt sett til jul. Det hadde nok fått bukt med min utpregede fargeløshet Wink

 4. Har du solgt dette? Hva skal du evt ha for det?

 5. Kristin:
  Jeg mener å huske at jeg satte prisen til 249,- kroner per sett, og jeg har muligens et sett til dersom du er interessert. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.