dysfunksjonell.no
14Dec/080

En gave fra hjertet!

Som jeg skrev i innlegget mitt om jul, julefeiring og alt det høytiden innebærer, er ikke dette jeg bryr meg veldig mye om. I den forbindelse pleier jeg å be folk om å la være å handle julegaver til meg, for det trengs rett og slett ikke - en uoppfordret oppmerksomhet betyr så mye mer. Det hender jeg gir en og annen gave, men det er først og fremst fordi jeg ønsker å si noe til personen(e) som får gave fra meg - enten som en takk, som et "glad i deg", eller en helt annen grunn. Aldri fordi det er jul, og jeg "må".

Så er det Bodil da, som har fått nøyaktig samme beskjed som alle andre om å drite i å kjøpe gave til meg, men som likevel kjører sitt eget løp - og er verdens søteste i prosessen! Grin Hun spurte for en tid tilbake om jeg hadde planer den 15., for hun hadde skumle planer i tankene. A-planen viste ingenting, så jeg skriblet henne inn med avtale klokka 14:00 - det er nemlig litt morsomt å virke important. Her før helga kunne hun meddele at det ikke ble noe av overraskelsen den 15., rett og slett fordi det var stengt på mandag, men at jeg kunne få et hint. Og så sendte hun meg et utsnitt av et fotografi, som viste.. en parkbenk!?

Jeg må innrømme at det har florert med merkelige tanker i hodet mitt siden hun begynte å snakke om denne overraskelsen, alt fra kunstnegler til fallskjermhopping - usannsynlig, men likevel en mulighet siden det hele var i Bodils regi. Razz Ikveld fikk jeg telefon fra henne med beskjed om at det ikke var mulig å oppdrive en time før jul, noe som igrunn var OK for meg siden jeg har sykehustimer og slikt denne uka, og hun ville fortelle meg hva julegaven hennes var. Bodil har nemlig bestemt seg for å gi meg den kuleste julegaven jeg noen gang har fått, nemlig en time for å få fikset på den siste tatoveringen min! Det er jo ingen hemmelighet at jeg ville forandre litt på den, og forsterke den litt her og der - men det kosta jo litt i utgangspunktet, så det lå ikke øverst på prioritetslisten min. Det er ganske kjipt å ikke være helt fornøyd med en tatovering nemlig, og siden jeg og Bodil omgås mye visste hun jo både at dette var noe jeg ville, og kom til å gjøre uansett - før eller siden.

Dermed ble dette en super, og ikke minst en veldig spesiell og unik gave som jeg tar akkurat som den er ment, nemlig en gave fra hjertet, et "glad i deg" - en gave som alltid vil få meg til å tenke på henne. Heart

Posted by Shamini on December 14, 2008 – 10:30 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg mener, den beste fortjener kun det beste. Jeg vet hvordan du er når noe ikke er helt slik som du mener det skal være, og det skaper irritasjon i hodet ditt. Irritasjon er ikke ett bra, og da må man jo gjøre det man kan for å ungå det, må man ikke?

    Om jeg hadde kunnet ville jeg skapt ett liv der alt hadde vært perfekt for deg. Desverre kan jeg ikke endre hverken vind eller vær, men jeg kan gi deg muligheten til å endre tattoen din.

    Å bare så du veit det, du er bare så verd det, du er bestSmile Mega kjempe super duper glad i deg snuppaSmile

    Bodils siste bloginnlegg: Bye bye, Pay Day!

  2. Er best med gaver fra hjertet, derfor liker jeg å gjøre litt ekstra rundt julegaver. Jeg lager ting selv, lager kortene og andre små morsomme ting til. De beste gavene er absolutt de som kommer fra hjertet. Den beste gaven jeg noen gang har fått, var et dikt kjæresten min skrev til meg i 20-års gave, snart 10 år siden Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.