dysfunksjonell.no
11Dec/080

Pakke fra GUMSAN!

Nå begynner jeg i aller høyeste grad å bli bortskjemt, for det lå en pakkelapp og ventet på meg i postkassen idag også. Denne gangen var det pakke fra Sverige, og jeg ble nærmest overlykkelig da jeg forsto at det var pakke fra min kjæreste gumselums Linda! Sexy Schoolgirl

  Pakken inneholdt:

 • To nydelige smykker i svart/lilla og blå/hvit
 • En kjempesøt nøkkelring
 • En superskjønn Tatty Teddy veske med tilhørende lommebok
 • Sexy, sexy klær!

Smykkene og nøkkelringen har Linda laget selv, og de var bare kjempeflotte! Skulle ønske jeg hadde kreativitet, tålmodighet og styrke i fingrene til å holde på med slikt, for man kan lage så utrolig mye stilig. Men.. jeg trenger vel sikkert ikke enda en hobby som koster flust med penger å holde på med, og når jeg ikke har styrke nok i hendene til å klippe vaier, kjeder og slikt med tang, så er det jo litt meningsløst å gi seg i kast med. Tatty Teddy slår jo alltid an hos meg, og dette var overhodet intet unntak! Søtere veske skal man lete lenge etter. Den er hvit, med lyserosa håndtak, og en Tatty Teddy på ene siden. Og klærne? Vel, de har jeg skrevet om tidligere, og gjett om jeg er fornøyd med dem. RAWR! Grin

Tusen takk, Linda. Heart

Posted by Shamini on December 11, 2008 – 2:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. paketet har legat ihop tejpat så länge att jag inte ens mindes vad det var i den…*garvar*

  Så sätt krysset i taket, för nu har paketet kommit fram.. *lol*

  kram

  Lindas siste bloginnlegg: lim

 2. ÅÅÅh du er bare rå snuppa, du finner jo så utrolig mye stilige klær, jeg vil også være sånn, men jeg finner jo aldri noe når jeg skal ha det, hmzSmile Grattis med nok et sexy klesplaggGrin

  Lenes siste bloginnlegg: Jul snart

 3. Apropos shopping, fikk du noen gang sminken din fra EDM? I så fall, sånn omtrent hvor lang tid tok det med posten?
  Min pakke ble sendt for snart to uker siden, men jeg har ikke sett noe til den enda.Thinking Aner ikke hvor lang tid jeg bør regne med…

 4. Pakken fra EM har ikke kommet enda, nei. Licota mente det skulle ta inntil en uke, eller deromkring, men jeg har ventet i 17 dager idag. Kan si fra når den kommer jeg, Siri. Smile

 5. Fint, da vet jeg i alle fall at det ikke er unormalt. Smile Og takk for tipset, jeg håper det blir bra.


Leave a comment

No trackbacks yet.