dysfunksjonell.no
9Dec/080

Webshopping, en fascinasjon!

Jeg tror alvorlig talt at jeg må slutte å være tilkoblet internett, for det går ikke en dag uten at jeg finner noe utrolig kult, eller spennende - noe som rett og slett bare er "a must have" på en eller annen måte. Og hvis det jeg finner ikke er spesielt dyrt i utgangspunktet, så er terskelen for å kjøpe det så skremmende liten - jeg mener, legger man sammen mange små ting som ikke koster allverden, så må det nødvendigvis koste litt etterhvert, ikke sant? Ikke kan jeg lukke øynene heller, og late som om at jeg er for dum til å forstå akkurat det, men trøsten i det hele må vel være at jeg iallfall ikke går amok i butikkene her når jeg er opptatt med nettshopping. Razz Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men jeg liker mye bedre å handle på nett. Greit nok, man får ikke prøvd klær og sko - men det får jeg jo ikke gjort i butikkene heller - og man må stole på at bildene ikke lyver. Jeg liker likevel å sitte her foran skjermen min, bla gjennom de utallige sidene med ting som fanger oppmerksomheten min, og bare kose meg. Dum er jeg ikke, så jeg handler på ingen måte over evne (selv om det mange ganger frister noe grenseløst), og jeg får jo stadig skryt for at jeg finner så mye fint. Jeg er dessuten velsignet med fornuft når det kommer til priser, og betaler ikke blodpris for noe som helst - tenk om jeg hadde vært ei sånn jente som "bare måtte ha de skoene til 4000,- kroner!", det hadde jeg nok tatt min død av. Iallfall økonomisk. Jeg er lykkelig og kjempefornøyd når jeg finner sko jeg elsker til et par hundre kroner, klær jeg syns er kule på salg (uavhengig av merke/produsent), eller andre små ting jeg lar meg fascinere av til redusert pris. Ingenting er bedre!

Hvis du nå kjenner meg, og da mener jeg "in person", så lurer du helt sikkert på hva jeg har kjøpt for noe nå.. som jeg åpenbart brenner etter å fortelle om. Vel, du har helt rett - jeg har funnet noe nytt og spennende, men jeg har ikke tenkt å fortelle om det helt enda. Hah! Ikke spør meg på MSN, eller IRL, min munn er lukket med sju segl - men smør deg med tålmodighet, så kommer det helt sikkert bilder etterhvert.

Er jeg alene om å la meg fascinere, og glede meg over stappfull postkasse? Grin

Posted by Shamini on December 9, 2008 – 9:18 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jepp! Shopoholiker. *glise*

 2. NEI!!! Shamini..nå er du ekkel. Du vet jeg er nysjerrig på alt og jeg hater å ikke få vite ting. Sikker på at om man slår opp i ei ordbok under nysjerrigper så står navne mitt med bilde og adresse!! Du må fortelle meg det..i vertfall ikke drøye det lenge for jeg får rett og slett ikke ro i kroppen eller toppen av å ikke vite det….hehehe

  Jeg shopper egentlig veldig lite og aldri over nette. Jeg er sånn av natur at har jeg ei sort bukse og en tjukk hettengenser å ha på meg så er jeg stort sett fornøyd. Men jeg er for all del glad i alt som ser fint ut og kunne dog tenkt meg masse rart jeg finner selv også. Det er vel stort sett økonomien min som hindrer meg i å bli shopoholiker…men hvem vet hva som vil skje den dagen jeg faktisk har en fast lønn og mere penger mellom fingrene enn de uske 5000kronene jeg har i studielån og rute med…I Januar skal jeg shoope meg nye klær dog….tar gjerne i mot tips om hvor det lønner seg å handle da altsåWink

  Gleder meg til å høre hva du holder så hemmelig vennen!!!Klem

  Gine-Beathe Heggs siste bloginnlegg: Skole, eksamen, pendling, Økonomi, fritid, familie og dyr…har jeg nok timer i døgnet?

 3. Nei, du er aldeles og absolutt ikke alene til min finansministers store fortvilelse!!! Smile

  Og dessuten er du tagga. Wink

  Jeanettes siste bloginnlegg: Tøybleie v.1


Leave a comment

No trackbacks yet.