dysfunksjonell.no
9Dec/080

Varsity Blues

VarsityNår det kommer en pakke fra Alamos, New Mexico, så må jo innholdet bare være spennende - og jeg har så rett! Nå var det vel strengt tatt ingen overraskelse, men jeg har ventet på akkurat denne pakken siden tidlig september, og idag kom den endelig. Den lenge etterlengtede Varsity-jakken min, i skikkelig kvalitet - ikke sånn der bomulls-/satengfjas. Selve jakken består av 100% ull, mens ermene er av 100% skinn. Den er virkelig tjukk, og er rett og slett bare helt fantastisk flott. Kan ikke huske når jeg fikk for meg at jeg skulle ha en sånn jakke, men jeg kan ikke ha vært stort eldre enn 10-11 år. Istedet for å ha en universitetslogo på den, som en Varsity-jakke tradisjonelt har, bestemte jeg meg for å gå for initialene mine - og det gjør jakken ekstra spesiell. Den eneste "skuffelsen", om man kan kalle det det, er at selgeren ikke sendte meg en XS som vi avtalte, men en S - og den er ganske stor i størrelsen, jeg skulle så gjerne hatt den i en mer passende størrelse til meg. Jeg har kontaktet selger angående dette, men siden den er spesialsydd med initialene mine, tviler jeg egentlig på at det er noe han kan/vil gjøre med det. Vi får se, én ting er iallfall helt sikkert.. jeg elsker den!

For de av dere som ikke vet hva "varsity" betyr, så kan det igrunn oversettes med "universitet", og blir gjerne - sammen med andre betegnelser som "match" eller "team" - brukt i sportssammenheng ved de ulike amerikanske og canadiske universitetene.

© Shamini Thevarajah '08

Posted by Shamini on December 9, 2008 – 12:18 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. ………. og shoppe-demonen er still going strong he he he
    Fin jakke.

    Kos fra mamsen

  2. Takk mamma! Godt å se at det står til liv der hjemme. Smile *suss*

  3. Wow, dette var bare dødsrått! Enda kulere med dine egne bokstaver! Jeg selv har også ønsket meg en slik en veldig lenge. Frown Hvor fikk du tak i den?

    Monicas siste bloginnlegg: AHHH JEG ER SÅ HORE


Leave a comment

No trackbacks yet.