dysfunksjonell.no
7Dec/080

Juleferie? Ikke for Handledemonen

Etter at jeg begynte å pinge dagboka mi hos Bloggrevyen, har jeg naturlig nok også begynt å lese endel av de andre bloggene som dukker opp på lista. Jeg er ganske selektiv når det kommer til type blog jeg gidder å lese, men jeg har funnet noen som er blitt fast lesing fra min side. Her for en drøy uke siden kom jeg over All That Glam som skrev om en eyeliner som skulle være så bra, av merket Bobbi Brown. Jeg er, som tidligere nevnt, ikke videre bevandret i sminkens verden når det kommer til merker, designere og navn, så jeg hadde altså ikke hørt om Bobbi Brown før - men jeg har lenge ønsket meg en eyeliner som selv jeg klarer å legge på, uten å se ut som om jeg har vært i krigen. Bare for å ha det sagt, så har jeg enda ikke forsøkt meg på eyeliner av den våte typen, men jeg ser for meg at resultatet kunne blitt svært interessant - and not in a good way. Så snakket jeg litt med Licota da, som fortalte at hun syns det er mye lettere å legge på eyeliner med pensel, og lysten på denne eyelineren fra Bobbi Brown ble igrunn enda sterkere.

Jeg har en stor drøm, jeg - og det er å kunne gå fullstendig amok på Ebay. Å bare handle det jeg måtte ha lyst på uten å måtte tenke på pris, frakt, toll og denslags fjas. Det hadde vært så sinnssykt kult! Nå snakker jeg ikke om å handle på måfå, men å shoppe ting jeg virkelig liker å bruke penger på, spesielt sminke (øyenskygger, in particular), skikkelige sminkekoster av god kvalitet, vesker, bøker, og kule klær. Jeg hadde vært fullstendig i himmelen! Grin Ikke for det, jeg er allerede flittig bruker av denne nettauksjonen, men jeg må alltid regne nøye over hva varene kommer på totalt, etter at jeg har lagt til frakt og toll - svaret på regnestykket er slett ikke alltid like morsomt, og iblant er det bare å legge det ønsket på hylla. Det hender dog at man kommer over gode tilbud, kanskje selger sender fraktfritt, og kanskje man er under tollgrensa. Da går det jo an! Ellers har det blitt litt lettere etter at jeg skaffet meg en MyUS-adresse, for frakten innad i USA er som regel langt mer overkommelig enn den fra USA til Norge - iblant er frakten alene oppimot det dobbelte av det varen(e) faktisk koster!

Forresten så fikk enda en av hettegenserne med Pusur på være med meg hjem, og den henger nå pent plassert i klesskapet ifall jeg skulle komme til å ødelegge den første jeg kjøpte, eksempelvis med tomatsøl eller lignende. Det ville jo være typisk meg, mener jeg - og det var virkelig en superdeilig genser, verdt hver eneste av de 149,50 kronene den kostet! Selvsagt klarte jeg, med det samme jeg var innom BikBok igjen, å forelske meg i en kort vest i fuskepels til 399,- kroner. Jeg kjøpte den ikke selv om jeg ble stående og stryke på den, for jeg frykter at det ville blitt et sånt engangsbruk-plagg, og det gidder jeg ikke å bruke penger på - men den var fryktelig søt!

Jaja, man kan ikke få alt man pek.. jeg mener, kjøpe alt man har lyst på. Jeg er dog temmelig sikker på at verden, på generell basis, hadde vært et bedre sted om man hadde kunnet nettopp det - iallfall min verden! Razz

Posted by Shamini on December 7, 2008 – 4:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Tusen takk for kommentar på bloggen minSmile Det var hyggelig.

  ahh. handle på nett er farlig, det er så lett, alt for lett. Og du finer så sykt mye fint!
  Har kjøpt noen klær og bøker på nett, og det gir mersmak for å si det sånn.
  Finner jo aaalt for mange fine klær, særlig på den amerikanske urbanoutfitters. (http://www.urbanoutfitters.com). Bare synd de ikke shipper til norge…må sende via bekjente. Men co.uk shopen deres gjør det.

 2. glemte å si: kult design!

  Hannes siste bloginnlegg: Malerier og tegninger

 3. Selv tusen takk for hyggelig(e) kommentar(er), og kompliment! Jeg blir alltid så glad når nye folk kikker innom hos meg, spesielt når det blir lagt igjen en kommentar eller to.

  Netthandling er skumle saker ja, spesielt på sider som lagrer kortinformasjonen din, for da er det bare å trykke “buy now!” eller lignende. Selv er jeg jo tydelig Ebay-slave, og finner alltid et eller annet som absolutt burde flytte hjem til meg – og nå har du jo gitt meg enda en webshop å kikke på! Wink

 4. Men hvor mye betaler du de MyUS-folkene for at de sender ting til deg da? Det er vel ikke gratis, regner jeg med Thinking

 5. Det er vanskelig for meg å fortelle deg akkurat hva jeg betaler, for det kommer an på hvilket medlemskap du velger når du lager deg en konto hos MyUS, og selvsagt hvor mye pakkene du skal ha sendt fra dem til deg veier.

  Jeg har betalt $20 for å sette opp en konto der, og deretter $60 i årsavgift. Det jeg har fått tilsendt har jeg betalt ca. $30 for, per forsendelse. Så, det er på ingen måte gratis – det er bare en mulighet for å kunne handle, og få tilsendt varer fra butikker/selgere som normalt ikke sender utenlands. Jeg er usikker på om jeg kommer til å ha denne kontoen i mer enn dette ene året, for jeg handler ikke så mye at det egentlig lønner seg. Kjekt er det dog uansett, men jeg tror jeg kommer til å lete etter noe som er billigere.

  For mer info, les på MyUS. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.