dysfunksjonell.no
6Dec/080

No more “Psychedelic Wheels”

Igår var jeg på Hjelpemiddelsentralen igjen for aller siste gang i år, og endelig fikk jeg den nye rullestolen min med meg hjem. Jeg bruker den i skrivende stund, og ettersom den selvsagt er veldig uvant for meg, syns jeg jo ikke at den er helt topp. Jeg er likevel ganske sikker på at det kommer av at den gamle stolen slett ikke var noe bra, og at jeg bare trenger tilvenning. For sikkerhets skyld har jeg fått telefonnummeret til teknikeren "min", sånn at jeg lett kan få tak i ham om jeg trenger noen hastejusteringer - og det setter jeg virkelig pris på. Nakkestøtten er mye bedre, og gir mye mer støtte enn den gamle gjorde, og jeg håper at dette kanskje vil bidra til at de syke nakkesmertene kanskje blir noe mindre. Jeg har vært sånn passe pudding den siste måneden, og når hodet mitt ikke fungerer - vel, så fungerer ingen for meg. Jeg er kjempefornøyd med utseendet på stolen. Den er liten, nett og ganske anonym, og i tillegg har den ingen grusomme, rosa effekter (som de gamle eikebeskytterne). Dermed ser jeg ingen annen utvei enn å gravlegge kallenavnet jeg så passende fikk i Dublin, Irland - nemlig "Psychedelic Wheels".

Jeg kan iallfall ikke annet enn å rose Hjelpemiddelsentralen Sør-Trøndelag for alt de har gjort for meg siden jeg flyttet til Trondheim. Jeg har fått kjempemasse hjelp, hjelpemidler som fungerer og ikke minst flotte kontaktpersoner som alltid er å få tak i. Ting som alt-i-alt bidrar til en enklere hverdag, både for meg og de som er rundt meg til enhver tid. Tusen takk! Smile

Førstkommende mandag har jeg planer om å få meg en time hos fastlegen min, for å høre om jeg kan få meg en legeerklæring på at formen min er som den er. Deretter skal jeg søke Lånekassen som sykestipend, for det er trist at studielånet bare baller på seg når situasjonen min er sånn at jeg er nødt til å ta studiene mine over lengre tid enn normalt. Studielånet skal tross alt betales tilbake, og fra og med våren 2009 kvalifiserer jeg trolig ikke for studielån lenger heller, nettopp fordi jeg har brukt ekstra tid på det jeg har gjennomført av studier. Tenkte snakke med NAV om dette i tillegg, for å høre om de kanskje har en løsning, eller kan bidra med noe i den sammenheng. Vi får vel se, tenker jeg - oppdateringer følger garantert.

Posted by Shamini on December 6, 2008 – 9:31 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Betyr dette at det øverst på ønskelisten til jul står plysjterninger, rosa spraylakk, fartsstriper, revehale og spoiler? Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Når man stanger hodet mot tastaturet i frustrasjon…

 2. Og sminkespeil.. Wink

 3. Ørjan:
  Så absolutt IKKE! Ikke få noen bright ideas her nå. Jeg har rosa pusehåndjern, og det får igrunn holde av rosa effekter.

  Licota:
  Den idéen likte jeg! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.