dysfunksjonell.no
3Dec/080

PakkePakkePakke!

Idag har jeg vært ute, for første gang siden snøen kom. Ikke at det er så voldsomt med snø her, men det er kaldt, og det er grunn nok i massevis for at jeg skal holde meg innendørs. Jeg elsker jakker, men jeg hater tjukke jakker som gjør at jeg nærmest får klaustrofobi, og ikke klarer å røre meg. Konklusjon? Jeg holder meg stort sett innendørs på denne tiden av året, med mindre det skjer noe veldig spesielt. Uansett, jeg har altså vært ute idag. Grunnen til dette var rett og slett at "julegavene" mine har begynt å ankomme, og første pakke ut var den fra Josefssons - ja, i tillegg til en pakke med datadeler som tilsammen skal bli en multimedia-PC, som Øyvind koser seg med å bygge i skrivende stund.

Jeg har ikke fått prøvd noe av det enda, men jeg er forelska i den svarte pologenseren. Den er seriøst noe av det mykeste jeg har kjent på lenge, og det går godt an å bare kose med den! Wink Vesten og buksa var kjempetøffe, men jeg er usikker på om buksene blir for vide over rumpa - det må jeg nesten prøve og finne ut av. Kommer neppe til å bli brukt om det blir masse posete stoff rundt lårene, så da kan jeg heller sende den i retur. De andre genserne tror jeg kommer til å passe perfekt, og siden det bare er "bruksvare" hos meg, så er det ikke så utrolig viktig at de er kjempepene. Da gjenstår det igrunn bare å vente på lua som ligger på postkontoret til Bodil - jeg er så spent på om det blir et kult antrekk!

Garfield HoodieJeg har også planer om å skaffe meg et par bukseseler, nettopp for å bruke til disse klærne (buksa, vesten og lua), men det var ikke å oppdrive på Solsiden iallfall. Skal det være så vanskelig å finne bukseseler i disse dress-tider? Merkelig. I min søken etter disse svarte bukseselene gikk turen innom BikBok, og der fant jeg verdens søteste svarte blondetopp, og en lysgrå hettegenser med Pusur på. Siden Pusur var en av mine store favoritter under oppveksten, kunne jeg nesten ikke la være å kjøpe denne herlige hettegenseren - dessuten var det 50% salg på den, og hva er vel bedre enn det? I befippelsen over dette funnet glemte jeg jo at BikBok er en av de få butikkene som fører klær i størrelse "mus", så jeg tok toppen i XS. Håper den passer, sånne klær skal jo sitte godt, hvis ikke får jeg ta en tur ned for å bytte den. Det må jeg si altså, det er ikke mange butikker der ute som selger klær som er for små til meg, men hos BikBok er jeg som regel nødt til å gå for størrelse M. Er lenge siden jeg har handla på disse butikkene, så jeg tenkte rett og slett ikke på det. Ellers kom jeg over en superherlig pysjbukse på Match, men da jeg så at det var Jean Paul ante jeg ugler i mosen - og jeg hadde rett, den hadde en prislapp på 599,- kroner.. og det betaler jeg ikke for en pysjbukse altså!

Egentlig har jeg en drøss til med ting å fortelle, men det får nesten vente litt. Wink

Posted by Shamini on December 3, 2008 – 11:58 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Den genseren var bare kjempe søt da! Sånne får man aldri nok av, iallefall gjør ikke jeg det. Skal få hentet pakken vår innen ikke så lang tid, å da håper jeg att du stiller opp som model med hele antrekket ditt. Tror det blir superbra jeg!

    Bodils siste bloginnlegg: Rørlegger besøk

  2. Det er ikke noe stress med pakken, så lenge du henter den før jul – og det må du jo, ellers går den jo i retur. Å stille som modell blir vel ikke noe problem, men jeg har ikke planer om å moteblogge, bare så du vet det! .. Og du kommer til å elske Pusur-genseren, jeg lover.

  3. W00t? Pysjbukse til 599? Jeg handla flanellpysj på sparkjøp jeg, er godt fornøyd med den. Smile Kosta vel 99kr. Skal helt klart ha en til Smile.

  4. Flanell er absolutt det beste stoffet å ha pysj i, så den skjønner jeg godt at du er fornøyd med. 599,- for en pysj ja – det er vel som Bodil sa igår, når man velger å ha pysjbukse på når man er i byen, så må man vel ha merkeklær, hm? Nei, jeg tuller ikke. Det er ikke lenge siden jeg så ei fjortisjente på McDonalds, i full sminke (xtra mye) og stasj – og.. pysjbukse..

  5. Det med at BikBok fører klær i størrelse mus, må ha sammenheng med at det stort sett er 13åringer som handler klær der. Så vidt begynt å få pupper og sånt Smile.

  6. Du, hallo. BikBok har endel kule klær, og jeg er egentlig bare glad for at det finnes butikker som har klær sånne som jeg slipper å svømme i – dessuten er det bare rett og rimelig at det finnes klær for oss.. ikke-så-barmfagre-jenter også! Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.