dysfunksjonell.no
1Dec/080

Vil ikke, vil ikke!

Jeg vil skrive! Jeg vil skrive om hvor fantastisk alt er. Hvor mye jeg gleder meg til det jeg har shoppet begynner å ramle ned i postkassen min! Alt for å unngå å måtte lese til eksamen. Beklageligvis er det ikke mer enn usle fem dager til eksamen og jeg burde lese, ikke sitte her. Men alt er ikke fantastisk. Jeg har ikke lyst til å lese til eksamen, for jeg har vondt. Nakken min verker og plager meg, hodet mitt stemmer i med en jevn dunking - og jeg får ikke nok ro mentalt til å samle tankene. Jeg vil bare bruke tiden min på ting som jeg ikke trenger å aktivisere hjernecellene på, ting som å se på TV eller høre å musikk bare.

Gah, hvor fikk jeg denne glupe idéen om å studere fra?

Posted by Shamini on December 1, 2008 – 2:53 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. I hear you. Jeg har brukt hele dagen (minus bytur for å snakke med banken og sånt) på å lese norsk historie, og i morgen blir lite annerledes, bare at da må jeg også lese europeisk historie, og det blir ingen bytur. WOE.

    Men snart er det jo jul da. Grin Grin Grin

    Renates siste bloginnlegg: Today’s entry is brought to you by the letter T

  2. Frown Utrolig kjedelig. Du får nå i alle fall ha lykke til!

    Monicas siste bloginnlegg: Maks uflaks


Leave a comment

No trackbacks yet.