dysfunksjonell.no
26Nov/080

Sham Goes Girlie

Nå er jeg som en unge i en leketøysbutikk igjen! Jeg så en reklame på TV isted som kunne fortelle meg at VITA har en 3-for-2-kampanje på blant annet makeup fra L'Orèal, nærmere bestemt Mineral Make Up. Jeg har fler ganger tenkt på å teste ut denne kolleksjonen, og å prøve ut en foundation, men jeg har ikke kommet så langt - jeg er jo ikke akkurat den som bruker mest sminke. Har aldri opplevd å måtte kaste noe fordi emballasjen har gått tom, men heller fordi det har blitt ødelagt av å ligge for lenge, og det syns jeg sier sitt egentlig. Jeg vet jo at man gjerne må betale litt ekstra for god sminke, men nettopp fordi jeg sminker meg sjeldent har jeg jo ikke lyst til å punge ut med en liten formue for å anskaffe sminke som ikke ødelegger huden. Selv har jeg en tendens til å bli blank i den såkalte T-sonen, altså over brynene, nedover nesa og på haka - og det er overhodet ikke noe kult.

Hva er vel da bedre enn å ta en prat med Licota? Licota er nemlig en gudinne, min gudinne, når det kommer til klær og sminke, og det tok ikke lang tid før hun hadde penset meg inn på Everyday Minerals, og bedt meg holde meg unna L'Orèals mineralsminke. På Everyday Minerals kan man nemlig sette sammen sitt eget sminkekit med foundation, blush og concealer - og det beste er at det er gratis! Nå er det riktignok bare prøver, men jeg er jo som sagt ikke den som sminker seg hver dag, og jeg syns det er helt genialt for å få testa ut om dette er noe for meg. Dessuten er det en gylden mulighet for å få prøvd ut fler ulike farger, og finne den eller de som passer meg perfekt.

Etter mye om og men, spørsmål og lesing, ble jeg omsider sånn passe enig med meg selv. Jeg bestemte meg derfor for følgende produkter, tekst korresponderer med bildene fra venstre, mot høyre. 1. Multi-Tasking Concealer, 2. Beige: Light Tan Foundation, 3. Golden: Medium Tan Foundation, 4. Warm: Buttered Tan Foundation, 5. Game Show Blush, 6. Casual Friday Eyeshadow, 7. Smokey Eyeliner. Det var kanskje litt overspekulert å velge en så mørk blush, men jeg er rimelig sikker på at jeg mye heller kommer til å velge å bruke den som øyenskygge. Øyenskygger kan denne jenta nemlig aldri få nok av! I tillegg la jeg ved et par skikkelige Kabuki-børster, en bitteliten som passer i veska og en til øyensminke. Øyenskyggen, eyelineren og børstene betalte jeg for utenom, sammen med frakten - og det kom på den totale sum av $24.20, hvorav frakten kom på $6.20 alene.

Everyday Mineral Makeup

Nå er det bare å smøre seg med tål.. hva var det det het? ..Tålmodighet? Fremmedord i mitt vokabular det der, og jeg skulle jo aller helst hatt pakken min her og nå. Jeg gleder meg! Tusen takk for tips og hjelp, Licota. Grin

Foto: © Everyday Minerals

Posted by Shamini on November 26, 2008 – 8:26 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Å gud, tre linker til meg i et og samme innlegg! Jeg tror jeg besvimer, haha!

    Bare hyggelig, min skjønne – jeg er like spent som deg!

  2. Forresten, mørk blush er sexy. *S* Særlig på bilder!

  3. Det skulle nå bare mangle at jeg linker til deg. Og skal det linkes, så skal det linkes! Jeg setter kjempestor pris på at du hjelper meg, bare så du vet det – det hender jo at jeg også har lyst til å dolle meg skikkelig opp, selv om det stort sett ender i at jeg ikke orker. Jeg trenger et skikkelig speil, som jeg kan få nærme ansiktet uten å måtte holde det selv. Noen tips? .. Da var det kanskje OK at jeg valgte den mørke blushen. Nå må det bare komme, så kan jeg teste det ut! Grin

  4. Nille har jo sånn lite speil som forstørrer på den ene siden og har normalt på andre siden. Tror det går ann å få stativ til dem også, som du kan sette på bordet og “vippe” speilet. Smile Du får sikkert tak i det på slike baderomsbutikker også.

  5. Pluss at du har dem du kan skru fast til veggen og “trekke” ut som et trekkspill?

  6. Jeg har et sånt IKEA-speil som man trekker ut, men litt av problemet er jo at huseier ikke vil at vi skal skru ting i veggene – det er jo forståelig. Uansett, jeg tror vi har pønsket ut en patent hvor jeg kan få festet det i siden på databordet mitt, og da har jeg både speil, lys og bord – kan det bli bedre? Da er det kanskje mulig å legge øyenskygge og eyeliner uten å gjette hvor jeg treffer hen – jeg trenger gjerne begge hendene når jeg skal legge pen sminke, og da kan jeg ikke holde speilet også. Razz Stress!


Leave a comment

No trackbacks yet.