dysfunksjonell.no
24Nov/080

Tordenbloggen 2008: Utstemt

Jaja, så brast drømmen om å bli årets Tordenblogg, og det allerede i 1. runde. Neida, jeg trodde seriøst ikke jeg skulle "toppa heile driden", men det var spennende å delta. Tusen takk til alle som stemte på meg, enten det var i pollen eller i kommentarfeltet - det var gøy å i det hele tatt komme videre fra kvalifikasjonsrundene! Lover å komme sterkere tilbake i 2009, så får dere heller gjøre dere klare til å stemme på meg neste gang Tordenbloggen setter igang. Grin

Måtte den beste bloggen vinne!

Posted by Shamini on November 24, 2008 – 2:22 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Velvel.

    Du havnet i det minste ikke på sisteplass i din pulje Grin

    (Dog, jeg trøster meg med at det kun var 10 poeng mellom 4 og siste plass i min pulje jeg! Jada… *snufs*)

    PoPSiCLes siste bloginnlegg: Kommentar-problemer ja…


Leave a comment

No trackbacks yet.