dysfunksjonell.no
24Nov/080

En trøstende Handledemon

Det skumle med postordrefirmaer er at de alltid vet når de skal sende ut salgskatalogene sine. Her om dagen dumpa det ned en 70%-katalog fra Ellos/Josefssons, og jeg klarte i det lengste å la den ligge uten å ta av plasten. Jeg burde selvsagt ha kastet den rett i søpla, men jeg er stadig på jakt etter det jeg selv kaller "tynngensere" - et klesplagg jeg er storforbruker av. Så, igår klarte jeg ikke å motstå den lenger, og bladde raskt igjennom katalogen. Har aldri vært noen stor fan av svarte klær, så disse genserne har jeg for det meste i hvitt, i tillegg til et par stykker i rosa, lilla og limegrønn. De siste jeg kjøpte fant jeg på H&M, og jeg har mislikt dem fra dag én. Stoffet er en eller annen form for stretch-trikot, og jeg kaller dem bare for "kondomgenserne" - det burde forklare problemstillingen. Jeg hater tettsittende klær, det er jeg for mager til å bruke, og dermed liker jeg ikke å vise meg offentlig i dem - dessuten er det viktig at de har rund hals, for jeg hater at den sklir ned over ene skulderen, og det gjør den om halsen er for vid. Ellos, Sparkjøp og andre postordrefirma av samme slag har stadig denne typen gensere mellom 50,- og 100,- kroner, og da pleier jeg å handle 3-4 stykker. Jeg er nemlig mester i å søle på meg selv, uansett hva det er snakk om, og da gjerne substanser som ikke går av i vask. Her forleden fant jeg en tomatsuppe-flekk på undersiden av det ene ermet.. hvordan er det mulig? Vel, det er meg i et nøtteskall. Dessuten blir de fort seende veldig "slaskete" ut når de har blitt vasket noen ganger, og da er det igrunn på tide med nye uansett.

Bukse, vest & gensere

Alle som kjenner meg trekker vel litt på smilebåndet av dette, iallfall Bodil, for hun vet at jeg ikke kan handle bare det jeg skal ha, når jeg først skal handle. Det går bare ikke an det. Og siden Josefssons har klær som passer meg også, tross størrelse mus, så liker jeg jo å kikke om de har noe spennende der med det samme. Jeg mener, når jeg først skal betale 80,- kroner i frakt og postoppkravsgebyr, så kan jeg like gjerne sørge for å få litt valuta for det? Så da kom jeg over denne buksa da, som jeg jo syns var knallfin. De hadde den i brunt også, men selvsagt ikke i korrekt størrelse, så da gadd jeg ikke gutse på den. Og Josefssons er smarte de, for under hvert produkt finner du ytterligere 3-4 produkter som angivelig passer til, eller tilhører plagget du har sett på - og der fant jeg jo en vest i samme stil som buksa, og en svart pologenser som ganske sikkert vil se bra ut til buksa, inni vesten. Dritstilig! Dessverre ble bildekvaliteten noe dårlig når jeg forminsket bildene for å lage denne lille "collagen" her, men vesten er altså i nøyaktig samme stoff og farge som buksa.

Foto: © Ellos/Josefssons/Forever21

Posted by Shamini on November 24, 2008 – 5:10 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Ja du, jeg kan ikke si jeg er litt overasket en gang. Det eneste jeg kan tilate meg å bli bittelitt overasket over er hvordan du alltid klarer å finne så mye fint. Jeg har vært innom den eksakt samme butikken for ikke mange dagene siden, men la jeg merke til noe av dette? Nei, det gjorde jeg ikke! Tror jeg skal ansette deg som personlig staylist jeg, men med kreditt grense!

    Bodils siste bloginnlegg: Kaldt og kaldere

  2. Jeg glemte å linke til deg ser jeg, så det skal jeg fikse med en gang. Hvordan jeg klarer å finne så mye fint? Tja, jeg leiter i de kategoriene som inneholder den typen klær som oftest blir med meg hjem, enten vi snakker webshopping eller IRL-shopping. Dessverre finner jeg alltid noe nytt, kult og spennende som absolutt burde bli endel av klesskapet mitt – til klesskapets store fortvilelse. Personlig stylist? Done deal, babe.

  3. Er enig med Bodil der ja..Du finner alltid noe fint å stilig, mens e sjøl kan tråle gjennom alt av kataloga og i butikka ellers uten å finne noe..Men hender en skjelden gang at jeg finner noe daSmile

    Lenes siste bloginnlegg: Ønske liste til jul


Leave a comment

No trackbacks yet.