dysfunksjonell.no
23Nov/080

Tordenbloggen 2008: 1. runde, 14. pulje

Siden dere var så elskverdige å stemme meg videre fra kvalifiseringsrunden, er det idag endelig min tur ut i første ordentlige omgang av Tordenbloggen, og jeg stiller i en ganske tøff gruppe med bloggere som feks. Lothiane. Så, for å komme meg videre til andre omgang trenger jeg DIN stemme, og jeg håper du syns jeg fortjener å komme meg et hakk videre. Om du velger å gi meg en av dine opptil fire stemmer, så husk at du kan gi opptil fire dobbeltstemmer ved å stemme både via pollen, og via kommentarfeltet - ikke skravletavla!

Avgi din stemme her:
http://tordenbloggen.sonitus.org/
Du kan stemme i ca. et døgn.

STEM "SKAKKJØRT, MEN SJARMERENDE"! Grin

Edit: OBS! Tordenbloggen trøbler litt med pollen sin, så har du vært innom uten å finne den - sjekk igjen til du har fått avgitt stemmene dine!

Posted by Shamini on November 23, 2008 – 9:30 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg har stemt, for alle pengaWink

    Bodils siste bloginnlegg: Skakkjørt, og FRYKTELIG sjarmerende

  2. Lykke til! Takk for stemme!
    Det her er spennende, selv om vi var uheldige med stemmebokstull i dag.

    Lothianes siste bloginnlegg: Jeg er i Tordenbloggen


Leave a comment

No trackbacks yet.