dysfunksjonell.no
21Nov/080

Jeg, en hamster?

I teorien holder jeg på med et innlegg som egentlig burde vært posta før dette, sånn med tanke på den milde graden av OCD som melder seg fra tid til annen, men dette er egentlig såpass morsomt at det krever en umiddelbar post. Jeg er nemlig manisk når det kommer til orden - i enkelte sysaker iallfall. Enhver som har sett databordet mitt ville nok ikke skjønne hva jeg snakker om, men jeg får helt angst av å tenke på at visse ting ikke står/henger/ligger på rett plass, i riktig rekkefølge. Sånn gir altså OCDen seg til kjenne hos meg. Mange husker sikkert forbauselsen min over å ha funnet drøye 3000,- kroner i en gammel A-plan for omtrent to uker siden, og nå skjer det altså igjen. Jeg har lenge tenkt på å henge opp veskene mine i skapet, sånn at jeg vet hvor de er, og lett kan nå tak i dem om jeg skal noe sted. Jeg kjøpte til og med kroker med det som formål da jeg var på IKEA sist, men hadde liksom ikke fått somla meg til det før nå. Så ikveld bestemte jeg meg for å gjøre det, og siden jeg vet at jeg alltid legger mengder med kvitteringer (lettere enn å kaste dem), sukkerpakker (kjekt ifall blodsukkeret ikke oppfører seg) og penner (man har alltid bruk for en penn) i veskene mine fant jeg ut at det var like greit å tømme dem en for en. Jeg visste dessuten at jeg hadde et par knallfine øreringer liggende i den ene, og de har jeg lenge hatt lyst til å ta i bruk igjen. Så sagt som gjort, og hva skjer? Jo, Øyvind tar frem en "selskapsveske" med flere rom, og begynner å gå gjennom dem. Han finner et lommespeil, en Ibumetin, øreringene mine, og.. 2000,- kroner? What? Igjen? Jeg kan ikke huske når jeg brukte den veska sist, men jeg har åpenbart syntes det var en god idé å stasje fire 500-lapper i det ene rommet jeg aldri bruker.

Jeg konkluderer derfor med følgende:
Alt-i-alt er det egentlig ganske spennende å være meg, skakkjørt eller ei! Grin

Posted by Shamini on November 21, 2008 – 8:52 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg sier som deg jeg: HahahaSmile Å foresten, vil du låne veske eller a-plan til meg?

 2. Le du, jeg kjøpte iallfall svart denne gangen – i motsetning til visse andre, tross bloginnlegg med annet budskap. Wink Om ikke veskene dine hadde vært store nok til at jeg kan sove i dem om jeg vil, så kunne jeg selvsagt lånt en. A-planer derimot har jeg nok av selv. Uansett skulle jeg nok passet godt på at de hadde blitt tømt FØR du hadde fått dem i retur – det er ting som dette man skal lære av, eller? Grin Du kan dog fortelle meg hvor mye du skal ha for kaffen, for det glemte jeg jo helt.. jeg lover at jeg ikke var frekk med vilje.

 3. De er sikkert mine he he he
  love you
  mams

 4. Ja, du mamma – jeg tror ikke det akkurat. Wink Love you too! Heart

 5. hahahaGrin du er sjarmerende glems altså, det må jeg få si!!

 6. Hehe, jeg rydda i pengepungen min i går og fant en hundrings godt gjemt inni en gammel kvittering fra danskebåten. Gøy det også!

 7. Altså… det eneste jeg finner er en 5pundsseddel i parkasen min, som tydeligvis ikke har vært brukt siden 2006 da jeg var en tur i Newcastle. Hadde det nå enda vært en 100 stykker av dem…

  Jeg kommer altså aldri til å tro på deg når du sier du har dårlig råd igjen – jeg kommer bare stille til å peke på nærmeste A-plan eller veske, ok? Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: En prostituert uttaler seg!

 8. Mamma, de ler av meg! Slemme mennesker..

  Ørjan:
  Jeg har noen sammenbretta Euro-sedler her et sted, men jeg tenker jeg lar dem ligge til neste gang jeg får sjansen til å ta en tur ut i den store verden. Jeg lover deg, nå har jeg gått gjennom alle A-planene mine (med mindre jeg legger vekk den jeg bruker nå, uten å sjekke seddelrommet), og alle veskene mine, og nå fins det beklageligvis ikke mer penger noe sted. Trist, men sant! Ergo kommer det ikke til å ta veldig lang tid før jeg har dårlig råd igjen, believe you me. Wink

 9. Oooh, I wish that was me… Jeg finner aldri masse penger. Kanskje fordi jeg alltid husker at jeg har lagt av noen penger og dermed finner dem fram og bruker dem? Akkurat der virker ikke hukommelsestapet særlig bra…

  Lothianes siste bloginnlegg: Jeg er i Tordenbloggen


Leave a comment

No trackbacks yet.