dysfunksjonell.no
17Nov/080

Mission Impossible

.. ja, ikke filmen altså, men mitt eget lille umulige oppdrag. I mitt tilfelle tror jeg dette med jente-gener avdekkes gradvis etterhvert som jeg blir eldre, for jeg hungrer mer og mer etter en veske. Ikke en hvilken som helst veske, men Vesken med stor V. Dessverre kan jeg ikke fortelle deg hvordan den ser ut, for det er jeg saktens ikke sikker på selv engang - jeg vet bare at når den dukker opp, så kan jeg med 100% sikkerhet si at jeg har funnet den. Men.. nå har jeg sittet og bladd gjennom side på side på Ebay, og jeg har fortsatt ikke funnet noe som fenger meg - foruten denne ene som selger skulle ha $190 for, og det var litt i overkant for min del. Jeg har dog funnet ut at jeg åpenbart har dyr smak, for alle veskene jeg føler for å se nærmere på ligger i prisklassen mellom $100 og $400 - aller helst i det øverste sjiktet, og jeg akter ikke å gi mer enn max $100 for en veske, og da skal det være Den Perfekte - sånn at jeg aldri trenger å bruke penger på en veske igjen, og dermed kan rettferdiggjøre summen på den måten. Razz

Kanskje det bare er jeg som er kravstor? Den skal ha en nøytral farge, sånn at jeg kan bruke den uansett hva jeg har på meg av klær - jeans eller kjole, hverdags eller fest. Den skal ikke være glorete, og gjerne av skinn eller stoff. Den må ikke være for stor, bare akkurat sånn at jeg har plass til A-planen, mobilen og bittelitt sminke, og slett ikke uhåndterlig. Jeg begynner smått å betvile at den finnes, og at jeg til slutt må ta til takke med den rosa og hvite Playboy-veska mi, som jeg egentlig liker - men dessverre ikke var intelligent nok til å kjøpe i svart.

Dette med mål er nesten like komplisert som når det kommer til jeans, for jeg blir ikke klok på det når det kommer til vesker heller. Har fler ganger vært den heldige budvinner på Ebay, for så å bli akkurat sånn passe skuffet når vesken omsider har ramlet ned i postkassen min. Ikke fordi bildet løy, men fordi jeg ikke klarte å se for meg hvor stor, eller hvor liten, den faktisk var i henhold til oppgitte mål - i tommer, selvsagt - og dermed satt der med enda en veske knapt nok rommer en sigarettpakke, eller som er stor nok til å kunne brukes som kombinert veske/sovepose. OK.. jeg overdriver muligens litt nå, men du skjønner hva jeg mener.

Så, om noen der ute vet hvor Veska har gjemt seg - gi meg beskjed!

Posted by Shamini on November 17, 2008 – 7:24 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg kan desverre ikke hjelpe deg med å finne drømmeveska, men tro du meg jeg leter! I mellomtiden kjøper jeg alt for mange substitutter som kan minne om å være noe i nerheten av den jeg leter etter. Men om du kommer over denne drømmeveskebutikken, så send meg link!

  Bodils siste bloginnlegg: Se, så søt!!

 2. Tja, jeg tror kanskje jeg har snublet.. og falt litt for Juicy Couture, jeg. Fant et par andre merker også, men alle hadde jo så kriminelle farger – jeg vil ikke ha en pudderblå veske? Jeg tviler på at vi finner noen “drømmeveskebutikk”, men Ebay har jo uforskammet mye snacks, deriblant designermerker til en noe mer fornuftig pris enn de offisielle webshoppene!

 3. Jeg leter også etter veska med stor V. Jeg vil ha ei stort veske i skinn eller stoff med glideslås, passe stor, ikke lange håndtak, og med en klaff som går over glidelåsen og en stor spenne med perler og en stor krone på. Jeg har sett de veskene mye men jeg finner ikke ut hva merket heter og det gjør meg gal! Vil ha sånn jeg!! Si i fra om du kommer over den i din søken etter den perfekte veska da…hehe. Kansje vi skulle slått oss sammen alle tre og dratt på raid?

 4. Jeg er nesten helt sikker på at vesken du snakker om, Gine, er fra Friis Company – som etterhvert er blitt et ganske vanlig merke. Mange går med FC-vesker, så hvis du har sett dem ofte er det mest sannsynlig rett. Såvidt jeg kunne finne ut med et kjapt Google-søk fins det en Friis Company-butikk på Solsiden. Så vet du det!

 5. Pass på at det er ekte Juicy om du kjøper fra eBay! Det er altfor mange gode kopier der ute, og det hadde vært synd om du hadde betalt 100USD+ for en fake Juicy. Frown

  Men gratulerer! Juicy er noe av det beste som finnes~

  Monicas siste bloginnlegg: Meme


Leave a comment

No trackbacks yet.